2777
2789
عنوان

از رو ظاهر کسی نگید خوشبحالت جوابی که به زن باردار دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 67 پست
حال روحیت و حفظ کن نذار از پا بندازه پیش کسیم ضعف نشون نده.کلی وقت هست که بچه های خوشگل بغل بگیری.من ...

حالا تو این و میگی میگم که بچه اپلم اونطور شد دومی و کلا استراحت مطلق بودم خونه بابام جاریم همش میگه خوشبحالت تو‌میخوابی بدنیا میاری 🤕من سرپا میگردم بچه هام بدنیا میاد.

خدابی اینم حسرت داره🥹😄😄😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا زن باردار به تو چرا گفته خوشبحالت؟ بخاطر یه پدیکور؟ به خاطر چی؟ من سه ماهه تو شرایط توام البته ...

اشتباه میکنی زندگی ب اخر نرسیده کلی وقت داری واسه بچه های خوشگل چرا خودتو نابودمیکنی .

پشیمون میشی که از لحظه لحظه زندگیت استفاده نکردی

من شرایطم فرق داشت. حالم خوب نیس با هزار مشاور و نذر و نیاز و دعا زنده ام.

من بچم ۷ ماهه بدنیااومد۲روز بعدمرد .خودمم سزارین شکمم و از ۲ جابریدن ۱۱ساله قرص اعصاب میخورم ب خاطراون میگم چون اگه زمان ب عقب برگرده اینقدر خودم و داغون نمیکنم

حالا زن باردار به تو چرا گفته خوشبحالت؟ بخاطر یه پدیکور؟ به خاطر چی؟ من سه ماهه تو شرایط توام البته ...

بمیرم برات

من عین دیونه ها شدم ی دقه میخندم ی دقه گریه ام با جیغه

خود اون خانم باردار هم واسه انجام کار زیبایی اومده بود آرایشگاه دیگه خوشبحالت گفتن نداشته دیگه ...

اره میکاپ وشینشون کرده بود اومده بود قسمت ناخن  برای ژلیش مدام هم دست به شکمش میکشید ۶ ماهه بود انگار

اره میکاپ وشینشون کرده بود اومده بود قسمت ناخن برای ژلیش مدام هم دست به شکمش میکشید ۶ ماهه بود انگا ...

وای منم حرصم گرفت. یه چیزی هست بهش میگن چس ناله

واقعا بدم از این کار میاد. یعنی یه چیزیو داری که از داشتنش خوشحالی ولی وانمود میکنی که خوشحال نیستی و برات مهم نیس و یا ناراضی هستی

بمیرم براتمن عین دیونه ها شدم ی دقه میخندم ی دقه گریه ام با جیغه

خدا نکنه عزیزم. 

منو از بیمارستان که مرخص کردن تا دو سه روزی حالم خوب بود. گریه هم نمیکردم. همه هم ریلکس و خوشحال بودن. بعد یهو حالم بد شد فهمیدم چی به سرم اومده. وای خدا برا هیچ کس نخواد. حالا این وسط همه اعتراض که چرا اینجور میکنی تو که حالت خوب بود. بچه گیرت میاد و فلان

چی بگم درد خودت یه طرف. درد بقیه هم یه طرف 

خدا نکنه عزیزم. منو از بیمارستان که مرخص کردن تا دو سه روزی حالم خوب بود. گریه هم نمیکردم. همه هم ری ...

شوهرم وقتی میپرسه چته چیشده میخام از وسط بزنم نصف شه یعنی چی شده؟جیگر گوشم رو مرده دیدم دم دستم اونم تو بدترین شرایط. ی هفته کیسه ترکیده بود بچم هلاک شده بود

قلبش میزد زنده بود ولی ابش صفر بود😭😭😭😭

شما بچه داری الان؟