2777
2789
عنوان

از رو ظاهر کسی نگید خوشبحالت جوابی که به زن باردار دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 67 پست
چند وقت گذشتهمنم دیگ دلم بچه نمیخاد از هرچی نوزاد متنفرمفقط دلم برادر زاده یک سالمو میخاد ی دل سیر ب ...

به هیچ وجه نه نزدیک نوزاد کسی شو نه بغل بگیر. هم برا خودت بده هم کسی فکری نکنه پیش خودش. 

کار خوبی کردی رفتی خونت. کسی هم بهت زنگ زد نیاز نیس جواب بدی. دردایی میکشی هم به کسی نگو.هیچکی درکمون نمیکنه بخدا. من میشینم گریه میکنم میگم خدایا دیدی چه به سرم اومد. ریز به ریز براش تعریف میکنم. من بعد از کلی وقت با خواهرم درد دل کردم. 

به هیچ وجه نه نزدیک نوزاد کسی شو نه بغل بگیر. هم برا خودت بده هم کسی فکری نکنه پیش خودش. کار خوبی کر ...

رو مخ ترین شوهرمه همش سرشو میذاره رو پام والتماس میکنه خوب شم این وسط ی گریه هم میکنه گاهی دلم برای عشقمون تنگ میشه دست رو سرش میکشم نوازشش میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی متاسفم عزیزم. واقعا سخت ترین تجربه ی یه زن همینه. اونم اگه بچه اولت باشه. من تو تاپیکام گفتم عل ...

همش میگم اگه بود الان اینطوری بود ۱۱سالش بود شرایطم اینطور بود.

اوایل ۷تاقرص میخوردم  بعد ۲سال بچه اواردم تو بارداری و ۱سال بعدش خوب بودم  دوباره برگشت افسردگیم پسرم۹ سالشه بازم ۳ ماهه باردارم 

اره میکاپ وشینشون کرده بود اومده بود قسمت ناخن برای ژلیش مدام هم دست به شکمش میکشید ۶ ماهه بود انگا ...

اصلا بهش فکر نکن  عزیزم  هنوز شما جوونین  واول راه انشاله خدا بچه های صالح وسالم بهتون بده 

همش میگم اگه بود الان اینطوری بود ۱۱سالش بود شرایطم اینطور بود.اوایل ۷تاقرص میخوردم بعد ۲سال بچه او ...

خدا حفظشون کنه برات عزیزم

حتما سنی نداشتی اون موقع. من سنم بالاس. و اینکه سخت هم باردار میشم. بعضی وقتا میگم منو به 7 روش سامورایی تو اوج تخمک گذاری.... بازم حامله نمیشم😣

خودم و شوهرم دوتامون یکم ضعیفیم. میل جنسیمونم کمه. 

حالتونو درک میکنم ، متاسفم عزیزم من خیلی از کلمه خوشبحالت متنفرم ،کلی بار منفی داره

دقیقا منم نزدیک ازدواجم دوستم هی میگفت خوشبحالت مگه چیز خاصیه اخه همه میکنن عادیه واقعا