2777
2789

داداشم المانه خانمه اینجاست دوتابچه داره شوهرش فوت شده الان داداشم میخادبگیرتش بیشتر رولج پارتنرش هرچی هم بهش میگیم نکن این کارو پشیمون میشی قبول نمیکنه چیکارکنم دوستان

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان میان میگن زندگی خودشه و فلان ولی شما خانوادش هستین حق دارین توقع داشته باشین ک با کسی با شرایط خودش ازدواج کنه یا حداقل بچه نداشته باشه طرف

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اگر خانم بچه دارند، احتمال زیادی هست همسر سابقشون اجازه خروج از کشور بچه هاشون را نده. دوست من به همین دلیل نتونست بعد از طلاق، مهاجرت کنه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
الان میان میگن زندگی خودشه و فلان ولی شما خانوادش هستین حق دارین توقع داشته باشین ک با کسی با شرایط ...

عزیزم خانمه زن خیلی خوب ومحترمیه ولی داداشم یکی دیگه رو دوس داره فقط ازسر دلسوزی ورو لج اون یکی دیگه میخاد اینو بگیره منم میگم تو داری بازندگی خودت واون زن بدبخت بازی میکنی 

اگر خانم بچه دارند، احتمال زیادی هست همسر سابقشون اجازه خروج از کشور بچه هاشون را نده. دوست من به هم ...

اجازه خروج بستگی داره به سن بچه ها و جنسیت شون 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
اصلا ندیده خانمه رو فقط روتعریف های من شیفتش شده بنظرت خوبه همش میترسم بعدا عذاب وجدان بگیرم

یکم خراب کن دیگه🫠 شما ک نمی‌دونستی قراره بیاد بگیرتش 

ولی نداریم خودتو بندازه تو این مرداب نه اون خانم نه بچه های اون خانم تقصیری ندارن و بی گناهن اما نمیشه نامزد منم بچه داره آخر دعواهامون همیشه میرسیم به اون هر روزم جنگ روانی هست یه سال اول چه چه مستونمون بود