2777
2789
عنوان

از رو ظاهر کسی نگید خوشبحالت جوابی که به زن باردار دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 67 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا من همیشه میگم هیچ کس از باطن زندگی دیگری باخبر نیست،وقیاس مسخرس.....انشالا که به زودی جسمی ورو ...

فداتشم جسمی رو تحمل میکنم درد زایمان رو فرلموش کردم اما روحم خیلی داغونه شب وروزم گریس

خوش به حالت رو خیلیا میگن تو جامعهنباید ادم خودشو ناراحت کنه با این حرفا

درصورت عادی ادم شاید حساس نباشه اما اینکه من ختم بارداری شدم وزن باردار بهم بگه خوشبحالت برام درد اور بود

فداتشم جسمی رو تحمل میکنم درد زایمان رو فرلموش کردم اما روحم خیلی داغونه شب وروزم گریس

میفهمم،زمان بده به خودت،ولی سعی کن زودتر به زندکی عادی برگردی،بچه از لحظه بسته شدن نطفه عزیزه،ولی چاره چیه!؟شاید مصلحتی بوده،

حال روحیت و حفظ کن نذار از پا بندازه پیش کسیم ضعف نشون نده.کلی وقت هست که بچه های خوشگل بغل بگیری.

منم بچم اولم  ۷ماهه سزارین به دنیااومد ۲ روزبعدمرد.

حال خودم ی طرف حرف آدمای بی فرهنگ ی طرف.

خود اون  خانم باردار هم واسه انجام کار زیبایی اومده بود آرایشگاه  دیگه  خوشبحالت گفتن نداشته دیگه   ولی غصه نحور عزیزم  انشاله خدا در عوض یه دوقلو تپلی  مپلی بهت بده این روزها رو فرامو ش کنی 

خدا به دلت آرامش بده 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙