2777
2789

من واقعا یه نفر رو دوست خودش میدونه 

بعد یه امتحان سختی هم دارم که همزمان ذهنم درگیر اون آقا هست به این امتحانم میخونم 

یه مدت ازش دور شدم و خوندم اونم فهمید دارم میخونم 

الان دوباره مدام پیگیرشم میدونه درس رو بیخیال شدم

وضعیت اینو گذاشته یعنی چی؟ 

دله دیگه میتونه عاشق بشه تو رو پیر کنه 

دله دیگه میتونه عاشق بشه تو رو از کار بندازه 

منظورش چیه؟.... دعاتون میکنم بگین 

هوش مصنوعی گفته اول درس بخون بعد در مورد رابطه تصمیم بگیر تا به اون نشون بدی توانایی کنترل احساس و عقل رو داری 

نظر شما چیه؟ 

خب عاشق شده دیگهه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوستش دارم و من از کار و زندگی افتادم

میفهممت

ولی نیم ساعت عمیق درس بخون نیم ساعت بهش فکر کن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

یا منظورش به خودشه که از عشق تو پیر شده و از کار افتادهیا منظورش به توعه که اره بالاخره تو هم از عشق ...

چون میدوه کارم برام مهمه و از کار افتادم، حس میکنم از قصد گذاشته اینو ولی منظورش متوجه نمیشم 

به نظرتون تهش چی میشه منظورش از وضعیت چیه؟

به احتمال زیاد چراغ سبز نشون داده

تهش رو که خدا داند

چراغ سبز برا چی؟

که بفهمی از تو خوشش میاد

چون میدوه کارم برام مهمه و از کار افتادم، حس میکنم از قصد گذاشته اینو ولی منظورش متوجه نمیشم

پس احتمالا منظورش به خودته

و داره از روی حرص و ناراحتی تیکه میندازه که اره دیدی از من فاصله گرفتی اذیتم کردی حالا خودت داری از دوری من اذیت میشی(البته اینا احتمالاته)

که بفهمی از تو خوشش میاد

مرسی من که کاری نمیکنم یه مدت ایتقدر بهش فکر کردم از امتحانم افتادم یه دفعه این وضعیت دیدم حس میکنم اگه خوشش بیاد دلش میخواد امتحانم خوب بدم نه اینکه برم تو رابطه باهاش 

مرسی من که کاری نمیکنم یه مدت ایتقدر بهش فکر کردم از امتحانم افتادم یه دفعه این وضعیت دیدم حس میکنم ...

ان شاءالله هرچی خیره پیش بیاد

پس احتمالا منظورش به خودتهو داره از روی حرص و ناراحتی تیکه میندازه که اره دیدی از من فاصله گرفتی اذی ...

خیلی دارم اذیت میشم آره یه مدت عصبی شد که نبودم الان که هستم نمیاد جلو. خب اگه دوستم داره بیاد خواستگاری وادامش به مجازی که نمیشه ول خوش کرد