هی میخوام استراحت کنم هیچ تفریحی نیست که بماند حجم درسا آنقدر زیاده همش عذاب وجدان نخوندن میگیره آدم
آخرش هم یه رشته داغون قبول میشم من که میدونم چقدر بدشانسم
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه قرار نیست که توی همین مسیر فعلی ای که داری تلاش میکنی نتیجه ی خارق العاده ی مورد نظرت رو ببینی ...
شما خیلی کاربر خوب و قشنگ و مهربونی هستید ممنون بابت کامنت های بی نظیرتون💙💙💙
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
ولی اگه معدل نهم اش کمتر از ۱۹ و خورده ای باشه قطعاااا کم میاره
مهندسی کامپیوتر خلیج فارس انشالله ب ارزوهای قشنگت برسی و سال بعد دانشجو رشته دلخواهت باشی
خیلی ممنون دوست عزیز 💗
امیدوارم دختر شما هم سالم و موفق باشه