2777
2789
عنوان

شما دختری ببینید که ریش داره بدتون میاد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6653 بازدید | 221 پست
ببین الکترولیز روی توی شهرتون سرچ کن ببیت کجا انجام میدن.باید وقتی میری سرِ موهات بیرون باشن.یعنی یک ...

قربونت برم عزیزم باشه حتما پیگیر میشم مرسی که گفتی 😘

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راست میگید عزیزم اصلا فاجعه بار شده اوضاع واسم باید یکاریش کنم کنکور لعنتی رو بدم پیگیر میشم خانواده ...

می‌دونم شرایط سخته ،اما به خاطر بیماریت هم که شده داخل خونه از این ورزش های خونگی انجام بده کوچکترین تحرکی بهتر از هیچیه و تغذیه‌ت رو ۱۰۰% درست کن تا انشالله شرایط که بهتر شد شما هم سبک زندگیت رو بهتر کن

اول اینکه غصه نخور همه چیز راه حل داره دوم خیلی زود برو لیزر با دستگاه سوپرانو ایس بزن کامل برطرف می ...

مرسی عزیزم💖💖

اصلا غصه نخوریا.فقط هر کی بهت گفت بیا لیزر با فلان دستگاه خیلی خوبه و..همش الکیه بدتر میشی.فقط الکتر ...

اصلا اشتباهمم همین بود عزیزم بی تحقیق رفتم اونمدتو اگه یه دکتر درست رفته بودم الان جواب گرفته بودم 

چشم جانم خیلیی لطف کردین سالم باشی همیشه مهربون💖

اونایی که صورتشون موی هورمونی داره اصلا نباید موچین استفاده کنن کلا جسم فلز نباید به صورتشون بخوره چ ...

اصلا با موچین جواب هم نیست چون یکی دوتا نیستن ...

اره عزیزمیه خانمی که 30ساله تجربه کار دارهمن از لیزر جواب عکس گرفتم موهای صورتم شدیذا ضخیم شد مثل ال ...

مرسی مصی جونم تنت سالم ممنون که گفتی پیگیر همین میشم😘💖خوشبخت بشی مهربون خوش قلب❤️

قربونت برم عزیزم باشه حتما پیگیر میشم مرسی که گفتی 😘

اصلا هم نگران نباش

موضوعیه که حل میشه قربونت🫂

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید