2777
2789
عنوان

شما دختری ببینید که ریش داره بدتون میاد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 221 پست
خیلی زیادن عزیزم خیلی مثل ریش آقایون فکر کن میشه اصلا دونه دونه کندشون ...بار ها اینکارو کردم ولی از ...

عزیزم با مو زن برقی امتحان کن اصلا درد نداره قیمتشم زیاد نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه وکس کن دردش فرق چندانی نداره که بخوای خودتو اذیت کنی...وقتی با وکس حس میشه پوست صورت هم داره کنده میشه دیگه بالاتر از اونم مگه دردش چه قد میخواد باشه.بعدم فقط روی گونه و چونه ت هست دیگه کل بدنتو که نمیخوای...تحمل کن بعدم دیگه ماسک نزن راحت باش...تازه چند بار بکنی نرمتر میشه موها

خیلی زیادن عزیزم خیلی مثل ریش آقایون فکر کن میشه اصلا دونه دونه کندشون ...بار ها اینکارو کردم ولی از ...

با ژیلت بزن زخم نمیشه بعد هم کمکم خودتو درمان کن عرق رازیانه برا هورمون زنانه خوبه یه دکتر خوب هم برو یا دکتر طب سنتی شاید بهتر جواب بگیری 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

من تو اینستا دیدم آقایون با اون ریش های پرپشت وکس میزنن دیگه برای شما فکر نمی کنم درون حد باشه من تاپیکو کامل نخوندم ببینم این راهرو رفتی یا نه ولی اگه امتحان نکردی این کارو بکن 

ریشه هاشم سست میشه تو خونه هم میتونی انجام بدی

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼