2777
2789
عنوان

شما دختری ببینید که ریش داره بدتون میاد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6737 بازدید | 221 پست
بنظرم یکی باید با پدر مادرت صحبت کنه چون کمترین کاری که میتونی بکنی وکس در آرایشگاهه

هعی عزیزم خداکنع امسال قبول شم دیگه خودم راحت شم 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسو دیدم خیلی بد بود از بس ژیلت زدی اینطوری شده اگه وکس می کردی نازک میشد

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید
یکی از عمه های منم اینطوری بودهمه ازش فراری هستنخیلی تنهاس

اخه چیز خاصی نیست والا

نهایت ژیلت میزنی 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
خیلی زیادن عزیزم خیلی مثل ریش آقایون فکر کن میشه اصلا دونه دونه کندشون ...بار ها اینکارو کردم ولی از ...

الکتروایز صد در صد جواب میده ولی باید هر چهل روز بری یکسال تا خیلی از تعداد موهات کم بشه.

لیزر هم اگر ماهی یکبار یکسال کامل میرفتی جواب میگرفتی اما فکر میکنم کلا پیگیر نبودی خیلی

عکسو دیدم خیلی بد بود از بس ژیلت زدی اینطوری شده اگه وکس می کردی نازک میشد

ربطی نداره به ژیلت ااصلا

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

حتما اینستا این خانومو ببین من به همه بچه هایpco میگم niloofarpcossupport

اول تنبلی رو کنترل کن بعد هم برو لیزر 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

فقط الکترولیز جواب میده لیزر بیشترش میکنه 

باید سبک رژیم غذاییتو تغییر بدی و ورزش مقاومتی با وزن بدن انجام بدی 

اره می‌دونم واسشون عجیبه ،ترم پیش دانشگاه بودم دیگه صورتم زخم شده بود از بس هرروز شیو میکردم دقیقا ب ...

چرا زخم میشه خب؟

منم همینم تیغ ابرو هست اوایل زخم میشد الان ولی یاد گرفتم 

منم باید برم آزمایش بدم خیلیه