2777
2789
عنوان

شما دختری ببینید که ریش داره بدتون میاد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6737 بازدید | 221 پست

منم تقریبا مثل توام خودم زیر چونه و پشت لبمو وکس می کنم خیلی خوب میشه حواست باشه نسوزی

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تقریبا مثل توام خودم زیر چونه و پشت لبمو وکس می کنم خیلی خوب میشه حواست باشه نسوزی

از من از بس کلفتن میمیرم با وکس خودم نمیتونم 

آرایشگاه هم نمیتونم برم 

حالا دوستان گفتن پماد بی حسی بزنم فکنم بتونم با همین

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

شما باید پیش پزشک متخصص غدد برید تا با دارو هورمون‌ها رو کنترل کنن و همزمان پزشک تغذیه برید تا براتون رژیم مخصوص تنظیم کنن و حتما ورزش هم بکنید یعنی از سه جهت به بیماریتون حمله کنید تا کم کم خوب بشید،الکترولیز و لیزر هم از پزشک غدد بپرسید که چه زمانی انجام بدید تا اثر بخش باشه .

ژیلت بزن فعلااز ته تمیز بزن جوری که سرشون‌نمونه کف ریش هم بزن یکروز نشده در میان کوچولو دوباره ژیلت ...

میزنم عزیزم روز بعد دراومدن بعد یه حس بدی میگیرم خدا می‌دونه 

صورتم زبر زبر 

اینمدتو مجبورم ژیلت بزنم باز تا دوماه دیگه که برم الکترولیزر

نمیتونی شیراز بیا؟

شیراز دوره بهم مگه اینکه همون سمت قبول شم دانشگاه بتونم کلا درمانمو اونجا بگذرونم 💔

از من از بس کلفتن میمیرم با وکس خودم نمیتونم آرایشگاه هم نمیتونم برم حالا دوستان گفتن پماد بی حسی بز ...

اصلا معلوم نمیشه دردش اگه بلد باشی 

باید یهو بکشی خیلی حال میده میبینی کلی مو کنده میشه 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید
شما باید پیش پزشک متخصص غدد برید تا با دارو هورمون‌ها رو کنترل کنن و همزمان پزشک تغذیه برید تا براتو ...

راست میگید عزیزم اصلا فاجعه بار شده اوضاع واسم باید یکاریش کنم 

کنکور لعنتی رو بدم پیگیر میشم 

خانواده من فکر میکنن کنکور باید بدی دیگه مردی هم مهم نیست فقط باید تو خونه باشی 

برا همین ورزشم نمیتونم کنم 

۲۱ سالمم هست ها 

میگرنم دارم میرم پیش متخصص مغز و اعصابم همیشه باهام بحث داره میگه داغون داره میشه جسمت روزی نیم ساعت پیاده روی کن هرچی میگم نمیشه دکتر تو آپارتمانم و بیرون نمیتونم برم میگه خجالت بکش ۲۱ سالته اجازت دست خودت باید باشه دیگه 💔

شیراز دوره بهم مگه اینکه همون سمت قبول شم دانشگاه بتونم کلا درمانمو اونجا بگذرونم 💔

ببین الکترولیز روی توی شهرتون سرچ کن ببیت کجا انجام میدن.باید وقتی میری سرِ موهات بیرون باشن.یعنی یکم رشد کرده باشه که سرش از پوست بیرون اومده باشه.ماهی یک بار میری.برای بعدشم یه پماد ترمیم کننده ی خوب بگیر.ترجیحا خارجی.بعد از هر جلسه بزن رو قسمتایی که برات کار انجام داده.اصلا نگران نباش اصلا.همش از بین میره.اصلا خودت باور نمیکنی

اینجورین کلا البته این زیر گلومه چونه هم همینه

این عکس قدیمی هست الان دوبرابر شدن مثلا همین قسمت تو عکس