2777
2789
عنوان

زندگی که با برنامه ریزی خواهرش به طلاق میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8525 بازدید | 221 پست
اسی یاد جاریم افتادمبه خاطر خواهر شوهرم داشت زندگیش میپاشید انقدرم خودشو بیگناه جلوه میداد منم عقد ب ...

چرا داداشش هست ولی بهش گفتن دخالت نکن،همه‌ چیم ازش پنهون میکنن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی نه به کسی زنگ بزنید نه واسطه ای بندازین وسط

فقط طبق گفته ی وکیلت مهریه ات بخواه

هریارهم گفتن تمکین و طلاق و... بگو من همین الان برمیگردم خونه ام رندگیمم دوست دارم

ببین قاضی ببینه تو زن بسازی هستی چوب میکنه تو آستین شوهرت

بزار اگر طلاقیم هست اون درخواستش بده تا تو راحت راحت باشی

فقط نادونی نکنی پیام یا زنگ بزنی محکم و قوی بشین سرجات

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

برگرد خونه ت بگو من طلاق نمبخوام. دیگه 

نمیتونه عدم تمکین بزنه ـ. از خونه پرتت کرد بیرون زنگ بزن ۱۱٠میاد صورتجلسه میکنه که مرتیکه خودش انداختت بیرونـ. برو داداگاه حکم استرداد جهزیه بگیر و برو وسایلاتو جمع کن. پرونده مهریه تم نبند. جلوی خفوقش گرفته میشه. هر چیزی هم تا ۱سال پیش به نام هر کسی کرده باشه برگردونده میشه. حتی به هزار نغر هم فروخته باشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

حالا چرا زودی مهریه گذاشتی اجرا؟

عدم تمکین زد میرفتی خونه ت

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید
حالا چرا زودی مهریه گذاشتی اجرا؟عدم تمکین زد میرفتی خونه ت

آخه عدم تمکین زد منم گفتم بیا دنبالم برگردیم نیومد،منم گفتم بیوفته شورای حل اختلاف بیاد از اون طریق برم بعد دیدم رفته رو بابام شکایت کرده بعد دیدم رفته رو داداشم شکایت کرده بعد دیدم همه چیشون بنام خواهرش زده منم مهریمو گذاشتم اجرا

مشکلی نبوده؟ چرا بچه دار نشدید؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید