2777
2789
عنوان

چجوری همه دخترا باکرن در حالی که پسر باکره نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 128 پست
ازدواج شرایطش برای همه‌پیش نمیاد این دورهمتاسفانه مث‌قدیم نیست

اینکه شرایطش پیش نمیاد دلایلی متفاوتی داره ویکی از مهم ترین دلایلش هم ارزون شدن دختراست.خودشونو راحت در اختیار پسرا قرار میدن.پسراهم دیگه رغبتی به ازدواج نمیکنن

بره ازدواج کنه....راه های خودکنترلی رو یادبگیره و....

عزیزم مگه با این وضعیت میتونه ادم ازدواج کنه پولشون کجا بود ملت  شما نباید انقدر سطحی نگر باشی ک واسه نیاز جنسی راهکار ازدواج و مسئولیت های سنگینش ارائه بدی همین میشه دیگ یارو ازدواج میکنه ن مسئولیت بچه هاشو میپذیره ن زندگی ن به فکر خانوادش دلیلش همینه ک فقط ب فکر پایین تنه بوده

من به شدت مخالف اینم کسی واسه نیاز جنسی ازدواجکنه چون باقی مسئوایت های ازدواج نمیپذیره 

دوم اینکه من فکر نمیکنم خدا این نیاز تو وجود ادم قرار داده ک سرکوبش کنه انسان 

من خودمم انجام ندادم هرگز ولی منطقش بخوایم نگاه کنیم اصلا انتخاب درستی نکردم اما با جو جامعه و فقر فرهنگی ک داریم نداشتنش ب نفعمه برای همین ترجیح دادم سرکوب کنم 👍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب این دوره خیلی از پسرا اصلا ازدثاج نمیکنن کلا تکلیف چیه

نگاه  ازدواج میکنن باا دیدی که میگی اوکی ازدواج نمیکنن پس برم باهاش بخوابم پسرم پیش قدم نمیشه من خودم دو باار از طرف کسایی ککه با هم دوست بودیم خواستگاری شدم یکی با مخالفت خانواده بهم خورد دومی ام  ازدواج کردم 

برای صد قرن پیشم نیست 

بعد حتی تو رابطعه مون حتی دست همون نگرفتیم ....

دختر هرچی دست نیافتنی تر پسر بیشتر براش تلاش میکنه حتما کتاب های رونشناسی رو بخون 

اینکه شرایطش پیش نمیاد دلایلی متفاوتی داره ویکی از مهم ترین دلایلش هم ارزون شدن دختراست.خودشونو راحت ...

خب چیکار میشه کرد پس اون دخترایی که پاک موندن همیشه خاستگار براشون نیست چکنن

کاربری دست دو تا دوسته🤍
منبع: اینستاگرام

نه گللم به عنووان کسی که تو اجتماع بودم کار کردم تو مجردی تجرربه دوستی داشتم کتاب های مربوط روانشنناسیشو خوندم ..... و با دوست پسرم ازدواج کردم تجربه  شخصی رو در اختیارت کذاشتم

ازدواج

متاسفانه خیلی خیلی سطحی نگری ک ی ادم بخواد واسه رابطه ازدواج کنه چون ازدواج پر مسئولیت همین میشه طرف ازدواج میکنه بعد نه مسئولیت زندکی سرش میشه ن به فکر بچه هاشه ن خانوادش دلیلش اینه طرف صرفا واسه نیاز جنسی ازدواج کرده به شدت غلطه حرفتون 

از این بگذریم مگه ادما میتونن ثبت نام کنن واسه ازدواج گیریم تا ۲۷ سالگی از یکی خوشش نیومد چیکار کنه 

از اون بگذریم مگه جوان های پول دارن الان بخوان ازدواج کنن 

من خودمم رابطه نداشتم این بیشتر ب نفعمه تو ایران ولی منطق و عقل تایید نمیکنه کارمو اما بخاطر فقر فرهنگی ترجیح دادم رابطه نداشته باشم

متاسفانه خیلی خیلی سطحی نگری ک ی ادم بخواد واسه رابطه ازدواج کنه چون ازدواج پر مسئولیت همین میشه طرف ...

خوب ته دید شمام میشه ادمای مجرد ۴۰ساله که دیگه جا ندارن سختی ههاای زندگی رو قبول کنن نمییتونن دیگه با طرف مقابل کننار بیان 

کسی که بی مسئولیته کلا بیمسئولیته چه بیست سالگی ازدواج کنه چچه ۵۰

متاسفانه خیلی خیلی سطحی نگری ک ی ادم بخواد واسه رابطه ازدواج کنه چون ازدواج پر مسئولیت همین میشه طرف ...

اون خارجم که میگی خیلی اوکیی تو این فرهنگاه بببین چه  باگ های بزرگی داره 

این همه بیمماری مقاربتی از کجا میاد ؟ 

عزیزم مگه با این وضعیت میتونه ادم ازدواج کنه پولشون کجا بود ملت شما نباید انقدر سطحی نگر باشی ک واس ...

من به رابطه خارج از عرف هرجور نگاه کردم دیدم ضررش بیشتره تا منفعتش خصوصا برای خانما!

برعکس شما من اصلا به این افراد حق نمیدم و فکرمیکنم کسی که نتونه درزمان مناسب نیازخودشو(بهتربگم نفس خودشو)سرکوب کنه تاب آوری بالایی نخواهد داشت و درآینده اصلا نمیشه روی چنین آدمی حساب کرد چه برسه بخواد به عنوان همسر درکنار شما قرار بگیره.حالا کلی بیماری جسمی و روانی که بعداین جور روابط به یادگارمیمونه هم فاکتور میگیریم

اون خارجم که میگی خیلی اوکیی تو این فرهنگاه بببین چه باگ های بزرگی داره این همه بیمماری مقاربتی از ...

بخاطر فرهنگ محدود الان ی گارداسیل ۴۰ میلیون قیمتشه تو خارج راحت میزنن اینجا پولشون کجا بود هی برن گارداسیل بزنن

من به رابطه خارج از عرف هرجور نگاه کردم دیدم ضررش بیشتره تا منفعتش خصوصا برای خانما!برعکس شما من اصل ...

منم چون بیشتر ضررش واسه من زنه انجام نمیدم اصلا قبل عقد امااااا من دارم میگم عقلانی و منطقیش اینه ک ادما سرکوب نکنن نیازشون رو ولی هر چیز منطقی قابل پیاده کردن تو جامعه جهان سومی مارو ندارم برا همین من واسه خودم نمیپسندم اما اگر کسی انجام داد احترام میزارم حق میدم

من خودم به شخصه اعتراف میکنم آدم بی مسئولیتیم 

بی مسولیتم دیگ که نه آشپزی یاد گرفتم 

ن خودم رفتم غذا واسه خونه تهیه کردم ن خودم اکثر اوقات خونه رو تمیز میکنم اکثر کارای خونه رو مامانم انجام میده 

بخاطر همینه ترجیح میدم فعلا مجرد بمونم تا حالا شاید ی فرجی شد 😑😑😑

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
بیشتر ببینید