2777
2789
عنوان

چجوری همه دخترا باکرن در حالی که پسر باکره نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 128 پست
بخاطر فرهنگ محدود الان ی گارداسیل ۴۰ میلیون قیمتشه تو خارج راحت میزنن اینجا پولشون کجا بود هی برن گا ...

🤣🤣به نظرت یعنی مرضی جنسی فقط لیرانه خیلی خارج و گل و بلبل کردی گلم 

خب منم ب عنوان ی زن نداشتم اما اگر کسی داشته باشه کاملا بهش حق میدم و احترام میزارم چون مشکل از فرهن ...

راهکار چی؟؟؟؟ راهکار همونیه که تو این سایت بلفرض زنا تا می‌شنون جیغ میزنن....

ازدواج در حدود ۲۰ سالگی 

نه ، نشد ۲۲ 

چیزی که دین گفته و تو این سنم خانواده های معتقد بچه هاشون رو عروس و دوماد میکنن....

اما از نظر اساتید اینجا پسر ۲۰ ساله مرد نیست 

مرد خواستگاری سی ساله خودشونه که اکثرا یا خیانت میکنن یا تفاهم ندارن طلاق میگیرن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصن پسر باکره ندیدم اخه پسرا خودشونم اصرار دارن که باکره نیستن 🤣

نه شوهر من ۳۶ ساله بود وقتی با من ازدواج کرد ولی صد در صد مطمئن بودم آفتاب مهتاب ندیدست چون اطلاعات خیلی کمی از زناشویی داشت و کاملا بی تجربه خیلی هم مذهبیه

خب معلومه بجه ۲۰ ساله وقت ازدواجش نیس😐😐😐😐

بعد می‌ره صیغه می‌کنه 

تازه اگه نره یه دختر رو گول بزنه عاشقتم بش بلنده و رابطه خارج عرف باش برقرار کنه 

شما که میگی نمی‌دونم مشکل از فرهنگ ایرانه 

راهکارش چیه؟؟ راهکار پیشنهاد بده.‌..

منم قبلا یه کلیپ دیدم یه پسری میگفت ماشینی که دست آدمهای زیادی چرخیده به درد سند زدن نمیخوره انگار ز ...

خواهر راست میگه 

بلفرض اینجا دختر هست هیجده سالشه دوتا رل زده 

منی که رابطه نداشتم دیوونم مثلا برم سراغ این....

البته اینا احمقن چون اکثر دوست پسرا خودشونم گردنشون نمیگیرن....

من نمی‌دونم کی می‌خوان این دخترا بفهمن خودشونو وسیله نکنن‌...

خواهر راست میگه بلفرض اینجا دختر هست هیجده سالشه دوتا رل زده منی که رابطه نداشتم دیوونم مثلا برم سرا ...

من کار این دخترا رو تایید نمیکنم من میگم هر کی میره سراغ حرام بی ارزشه چه پسر چه دختر و به درد ازدواج نمیخوره کسی که تو مجردی پاک نباشه تو متاهلی هم پاک نیست 

من کار این دخترا رو تایید نمیکنم من میگم هر کی میره سراغ حرام بی ارزشه چه پسر چه دختر و به درد ازدوا ...

دقیقا👌👌👌

البته نمیشه کلی گفت ، ممکنه طرف توبه کنه و پشیمون بشه 

ولی خب بازم خطرناکه ، کسی که یبار طعم گناه کبیره رو چشیده....

برای همین من خودم تا جای ممکن سعی میکنم دست بزارم رو دخترایی که واقعا می‌دونم خانواده هاشون خیلی حساسن....

یا می‌دونم آفتاب مهتاب ندیدن

برای منم سوال بود از دخترا گواهی بکارت میگیرن از پسرا نه از خیلیا پرسیدم حتی به سوال خندیدن

یا میگفتم دختری که تن فروشی میکنه فاحشه اس پسری که میری سراغ دختر چی ؟

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت