2777
2789
عنوان

آیا بچه دار شدن ظلم و خودخواهیه

996 بازدید | 64 پست

همش میشینم با خودم میگم من ک دیگه داره 39 سالم میشه تا اینجاشو دوام اوردم دیگه نیارم وقتی آیندش تضمین نیست وقتی خودم خوشحال نیستم و رضایت ندارم از این دنیا چرا بیارمشو بدبختش کنم آینده پوچه پوچه ..... دوست ندارم زندگیو ب هیچ موجودی تحمیل کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پول وقت انرژی شعور

داری اینارو؟

بیار

اگ هرکدومشو نداری بیخیال شو

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

بیشتر ببینید

اول اینکه هیچ بچه ایی به خواست ما آدم ها به دنیا نمیاد ! 😊

دوم اینکه طرز فکرت رو عوض کن ،منفی فکر نکن ، آل میشه بل میشه 🙂🌱

سوم اینکه دلت بچه میخواد انگار😉

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

یه ایده جهانی میگه در دنیای امروز که ذخایر غذایی کره جوابگوی جمعیت نیست و بیش از 250 میلیون گرسنه در دنیا وجود داره به دنیا آوردن هر بچه یک جنایت است . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بچه من امید و نور و مهمترین سرمایه تو زندگیمه دیدگاهتون رو عوض کنید

اگه اینده بچه تامین بشه خیلیم عالیه چرا که نه فقط جوری نشه که زن و شوهر برای پدر مادر شدن باشه و برای دل خودشون

هیچ ادمی به خواست ما بدنیا نمیاد بخواست دیواره؟

با اسی بودم ، نه شما!

بله تا خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمی افتد! 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊