2777
2789
عنوان

آیا بچه دار شدن ظلم و خودخواهیه

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 64 پست
فرزند رحمت و برکت خونه است با اومدنش رزق مادی و معنوی زیادی وارد خونه میشه این نسخه بر خلاف قانون خد ...

نظر هر شخصی کاملا ثابل احترامه من نظدمو ب کسی تحمیل نمیکنم واسه خودم گفتم 

اسی خیلی تنهایی ی نیم نگاهی انداختم تاپیکات باور کن بچه بیشتر از نیاز مالی نیاز روانی داره که اعصاب وروان پدرومادره سالم باشه کاش خدا یه دونه دختر فرشته بهت میداد زندگیت جون میگیره ۱۸۰ درجه عوض میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی تو معتقد به قدرت صد در صد انسان بر اوضاع هستی

بهتر اینجوری بگیم زن و شوهر میتونن جلوگیری نکنن چون میخوان بچه دار شن یا تخمدانها نمیتونن بدرستی عمل کنن که زوجها بچه دار شن اینجوری علمیتر نیست؟خانمی که تخمدانش درست کار نمیکنه یا اقایی کا اسپمر نداره طبیعتا نمیتونن بچه دار شن پس به ادمها بستگی داره نه خدا

اسی خیلی تنهایی ی نیم نگاهی انداختم تاپیکات باور کن بچه بیشتر از نیاز مالی نیاز روانی داره که اعصاب ...

دقیقا با بچه آدم دوباره بچه میشه و زندگی باقبل قابل قیاس نیست علل الخصوص فرزند دختر صد جون به انسان اضافه میشه😍😍😍😍

مگه اراده نکرد و حضرت مریم بدون شوهر فرزند دار شد چرا تعقل تا این حد تنزل پیدا کرده

ولی یوسف نجار رو به جرم تجاوز از شهر تبعید کردن.  

پذیرش حقیقت در  حد و اندازه های هر ذهنی نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بهتر اینجوری بگیم زن و شوهر میتونن جلوگیری نکنن چون میخوان بچه دار شن یا تخمدانها نمیتونن بدرستی عمل ...

اول خدا آخر خدا تو اقوام یه خانم که به شهرهای که متخصص های درجه یک داشت مراجعه میکرد همه تظرشون این بود که خانم فاقد تخمک هست و بچه دار به هیچ وجه نمیشه باورت میشه الان حامله ست

اول خدا آخر خدا تو اقوام یه خانم که به شهرهای که متخصص های درجه یک داشت مراجعه میکرد همه تظرشون این ...

تخدانش از کار افتاده ولی هورمون استروژن خونش کامل از بین نرفته طبیعیعه یه خانم زمانی یائسه کامله که هم سونو بگه یائسه ای هم ازمایش دوستم تخمدانش یائسه اس ولی هورمون استروژن خونش نرماله 

ولی یوسف نجار رو به جرم تجاوز از شهر تبعید کردن. پذیرش حقیقت در حد و اندازه های هر ذهنی نیست .

ولی عیسی در گهواره سخن گفت و نقض شد درضمن ای براساس عقل اندک مردم و البته باید حق داد با چنین معجزه‌ای باور نکنن درضمن طوری سخن میگی که انگار هنوز تو اون زمان موندی و تولد حضرت عیسی سخن گفتن و آیات قرآن رو هنوز ندیدی

اول خدا آخر خدا تو اقوام یه خانم که به شهرهای که متخصص های درجه یک داشت مراجعه میکرد همه تظرشون این ...

اگه ازمایشش هم نشون بر یائسگی باشع میتونیم بگیم یایسه اس ولی اون خانم هورمونش از کار نیفتاده

تا خدا نخواد ، نمیشه! همینه ها😉

آنوقت میگن مترسک حامله میشه به اراده خدا 😏

هیچ کاری برای خدا سخت نیست 😊

کاربری که به من گفتی گاو تا قیامت حلالت نمی کنم🙂شما هم با اینجور آدم ها وارد بحث نشو 😘 حیف وقت با ارزشت!

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊