2777
2789
فردا سنت میره بالا دیگه بچه دار نمیشی حسرت بچه داشتن تا آخر عمر میخوری ، یه لقمه نون و پنیر زیر سقف ...

شاید من تصمیم نداشته باشم بچه دار بشم!

منظورم از سطح توقعات خودمم در حد ایلان ماسک نبود 

در ضمن من ازدواج کردم

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم یه پسر که 30 سالشه یا بالاتر قطعا میتونسته زمانی که هنوز خونه نشده 3میلیارد یه پس اندازی جور ک ...

شما الان به عنوان یه خانوم چی دارید؟ خوب شمات چرا ندارید خیلی از خانوما خودشون کار کردن خریدن با پول خودشون چرا شما ندارید؟ اول باید بگید من به عنوان یک خانوم به مرد چه چیزی ارایه میدم که خانومای دیگه اینکارو نمیتونن بکنن ، من براش پخت و پز میکنم ، نیاز جنسیش رو برطرف میکنم و براش بچه میارم خوب اینو همه خانوما میکنن دیگه چه کار دیگه ی میتونید بکنید 

شما الان به عنوان یه خانوم چی دارید؟ خوب شمات چرا ندارید خیلی از خانوما خودشون کار کردن خریدن با پول ...

من به عنوان یه خانم حدود 500میلیون طلا دارم. یه ماشین دارم. 4000دلار خریدم اونم زمان ارزونی. تحصیلات بالا دارم. شاغلم. 30 سالمه. خودم زحمت کشیدم فکر اقتصادی داشتم و خریدم

مامان من ولی قبول کرد ن شوهرم خونه داشت ن شوهر خواهرم به هر دو هم دختر داد

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید
الان خونه خریدین؟ چند ساله ازدواج کردین؟

بله سه سال بعد خونه خریدیم ۱۰ ساله ازدواج کردم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید
ای جانم. به دل خوش استفاده کنید عزیزم😘

ممنونم سلامت باشی💞

بیشتر ببینید
کار خوبی میکنن.خب بد هم نیست به پسره بگن بجای جهاز پول میدیم تو هم پول بزار خونه بخرید.

دوتا خواستگار دارم یکیش دوتا خونه داره و شغل آزاد. یکیش کارمند پتروشیمی خونه نداره. مادرم دومی رو رد کرده ولی با اولی هم مخالفت ن چون دو ساعت دوره. خودم اولی رو میپسندم