2777
2789
مثلا چی میدین ؟دارم تصور میکنم اون جهیزیه خونه پسرمو میتونه پر کنه یا نه ؟

تمام وسایل خونه رو می‌خریم ریز و درشت. وقتی من همه چی میخرم توقع دارم یه خونه ای باشه که جهیزیم رو توش بچینم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما وظیفه ندارید مثل مرد خونه و ماشین برای ازدواج داشته باشید چون تامین زندگی برعهده مرد هستش ...

خدا روشکر یه نفر حرف دلمو زد. واقعا چرا باید خودمون رو دست کم بگیریم؟ 

خدا روشکر یه نفر حرف دلمو زد. واقعا چرا باید خودمون رو دست کم بگیریم؟

اصلا اصلا دست کم نگیر و با پایینتر ازدواج نکن. هم زن هم مرد با خیلی پایینتر حیف میشن ولی برای زن شدیدتره این موضوع حتی یک پله هم نباید پایبنتر باشه. کم کم تو میشی مرد زندگی و اون زن  و زندگیتون بهم میخوره تازه نادیده هم گرفته میشی ممکنه استثنائایی هم باشه ولی آدم عاقل چنین ریسکی نمیکنه 

دقیقا مردهایی که خونه دارن از خانواده دختر توقع جهیزیه خوب دارن

من خواستگارم خونه داره بهم گفته حق نداری هیچی بخری ولی باز هم همه چی میخرم بلاخره هر کسی باید در حد خودش کمک کنه 

اصلا اصلا دست کم نگیر و با پایینتر ازدواج نکن. هم زن هم مرد با خیلی پایینتر حیف میشن ولی برای زن شدی ...

کاملا حق میگی. به نظرم از نظر اقتصادی باید مرد حتما بالاتر باشه وگرنه خیلی به مشکل میخورن

عزیزم با اخلاق بودن و خونه داشتن هیچ ربطی به هم ندارن. یعنی چون پسر اخلاق داره حق داره خونه نداشته ب ...

گلم متوجه ی منظورم نیستی. اینکه خونه داشته باشه عالیه؛ اما اگه این مورد بشه ملاک، اصلا خوب نیست. شاید کیسی باشه تنها مشکلش خونه نداشتن باشه؛ بعد رد میکنی و شاید دیگه همچین کیسی سر راهت نیاد...

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید
گلم متوجه ی منظورم نیستی. اینکه خونه داشته باشه عالیه؛ اما اگه این مورد بشه ملاک، اصلا خوب نیست. شای ...

درسته حق با شماست 💐. پسری که خونه داره ولی پاک نیست یا اخلاق نداره مفت هم نمیارزه