2777
2789
قشنگیه زندگی به اینه که با هم ساخته بشه. همین تفکرات باعث شده این همه دختره مجرد بالای ۳۰ سال بمونن ...

عزیزم دختری که مجرده و 30 سالشه و تونسته پیشرفت خوبی داشته باشه با دختری که از 15سالگی هدفش ازدواج بوده قطعا روش زندگی و طرز فکرشون فرق داره. من الان 30 و هیچ مشکلی با مجرد بودنم ندارم چون میدونم با شرایطی که واسه خودم ساختم تا آخر عمر هم مجرد بمونم باز هیچیم نمیشه

یه سوال. دیروز یه کاربری منو با یه نفر اشتباه گرفت و بهم توهین کرد تو چرا تک تک توهین هاشو لایک کردی ...

من نه به کسی توهین کردم ،نه یادم میاد کی رو لایک کردم

شاید با یه جایی از کامنتش موافق بودم لایک کردم وگرنه من فحش و توهین رو لایک نمیکنم

در ثانی برعکس، خیلیا ب خود من توهین کردن که اهمیت نداره

تاپیک بیش از حد جلو رفته اگر می‌خواستین جوابی بگیرین فک کنم تا حالا گرفتین به نظرم بهتره دیگه تاپیکو قفل کنید تا دلخوری بیشتر نشه

روزخوش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نه به کسی توهین کردم ،نه یادم میاد کی رو لایک کردمشاید با یه جایی از کامنتش موافق بودم لایک کردم ...

توهین نکردی ولی اونی که توهین کرد بهم رو لایک کردی. این که کاربر ها با نظر شما موافق باشن یا مخالف نظر خودشونه میتونید دونه دونه بهشون بگید که ناراحت شدید از حرفاشون اما این که از چیزی اطلاع نداری و فقط لایک میکنی واقعا کار درستی نیست. اون کاربر بهم گفت شما همونی هستی میگی زندگی فقط رابطه ست من تا حالا اصلا همچین چیزی نگفتم ولی شما لایکس کردی اگه منو میشناسی یا همچین کامنتی ازم دیدی همینا اسکرین بفرست بذار همه منو بشناسن

من نه به کسی توهین کردم ،نه یادم میاد کی رو لایک کردمشاید با یه جایی از کامنتش موافق بودم لایک کردم ...

اتفاقا دیروز بخاطر درگیری شما با یه کاربر دیگه قفلش کردم اگه یادتون باشه 

عزیزم دختری که مجرده و 30 سالشه و تونسته پیشرفت خوبی داشته باشه با دختری که از 15سالگی هدفش ازدواج ب ...

بله این به شرطیه که اون دخترم نتیجه ی پیشرفت هاش رو توی زندگی ببره نه اینکه بگه هرچی مال منه مال خودم. مال پسر هم مال خودم.

من با نظر مادرت موافقم من شوهرم 24 ساعته میدوه 41 سالشه سه تام بچه داریم هنوزم یه خشت خونه نداریم برمیگشتیم عقب واقعا خونهدجزو معیارهام میشد با این که اخلاقاش خوبه قیافش عالی ولی از مستاجری خسته شدم