2777
2789
منظورم کاردرست وحسابی. داشته باشه. ن کاری که سه ماه بره بیاد بیرون کار درستی حسابی یعنی کار ثابت در ...

درسته. شغل عالی داشته باشه خونه هم نداشته باشه باز مورد خوبیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به عنوان یه خانم حدود 500میلیون طلا دارم. یه ماشین دارم. 4000دلار خریدم اونم زمان ارزونی. تحصیلات ...

من۱۹ سالم بود ازدواج کردم الان هم سن شما هستم به نظرم معیار ازدواج ۱۹ سالگی با ۳۰ سالگی خیلی متفاوته خب طبیعیه تو این سن منطق به عقل حاکم هست و کلا دید آدم به زندگی تغییر میکنه ولی اگر واقعا کسی رو داری که دوسش داری و اونم زحمت میکشه و اهل کار وزندگی هست بهش فرصت بده منم قبول دارم پول مهمه ولی همه چیز هم پول نیست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید

اینجا خیلی چیزابرام تعجب بوداولیس اینکه گفتن خونه داشتن توقع زیادیه دومیش این ک گفتن حسرت گوشت و مرغ ب دل خیلیاست کسی ح حسرت گوشت و مرغ داره بیخودمیکنه زن بگیره من هم دختردارم هم پسر برای هردوشونم حتی یه خونه چهل متری ویژه پراید باید داشته باشم وگرنه ازدواج بی ازدواج این دیگ کف شرایط بودگفتم مردی ک این دوتارونداره ازدواج نکنه بهتره

من۱۹ سالم بود ازدواج کردم الان هم سن شما هستم به نظرم معیار ازدواج ۱۹ سالگی با ۳۰ سالگی خیلی متفاوته ...

درسته واقعا معیار ها متفاوته. آره گلم یکی هست تو زندگیم که دوسش دارم خداروشکر همونه که میخوام اما خانوادم یه کم سخت میگیرن 

اینجا خیلی چیزابرام تعجب بوداولیس اینکه گفتن خونه داشتن توقع زیادیه دومیش این ک گفتن حسرت گوشت و مرغ ...

درسته منم منظورم یه خونه ی نقلی معمولی بود. یه سرپناه. ولی خیلی واکنش نشون دادن بعضی کاربر ها. 

درسته منم منظورم یه خونه ی نقلی معمولی بود. یه سرپناه. ولی خیلی واکنش نشون دادن بعضی کاربر ها.

یسریاروبادهواحرف میزنن مثلامیگن هزینه عروسی ی میلیارده بعدمستاجرن خب اگر خیلی همودوس دارن ی جشن ساده بگیرن اون ی میلیاردوبایه وام کوچیک بدن ی واحد۵۰ متری بخرم بهترازمستاجربه

درسته واقعا معیار ها متفاوته. آره گلم یکی هست تو زندگیم که دوسش دارم خداروشکر همونه که میخوام اما خا ...

خب دلیل سخت گیرشون چیه؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید
یسریاروبادهواحرف میزنن مثلامیگن هزینه عروسی ی میلیارده بعدمستاجرن خب اگر خیلی همودوس دارن ی جشن ساده ...

دقیقا. والله من اگه بدونم طرفم دستش تنگه واسه مراسم و خرید طلا بهش سخت نمیگیرم بیشتر تمرکزم رو خونه هست 

درسته واقعا معیار ها متفاوته. آره گلم یکی هست تو زندگیم که دوسش دارم خداروشکر همونه که میخوام اما خا ...

ببین اگه همودوس داریدواقعامیشه باکم شروع کنیداماباهیچی نه یه خونه ی نقلی ماشین سالم و وسایل نووکامل خونه یه شغل معمولی بنظرم حق یه دختره کمترازاین دیگ بدبختیع

ببین اگه همودوس داریدواقعامیشه باکم شروع کنیداماباهیچی نه یه خونه ی نقلی ماشین سالم و وسایل نووکامل ...

پسره دوتا خونه داره وضع مالیش خوبه فکر اقتصادی داره و مطمئنم خیلی سریع بیشتر از اینا پیشرفت میکنه ولی خب خانوادم کارو خراب میکنن 

دقیقا. والله من اگه بدونم طرفم دستش تنگه واسه مراسم و خرید طلا بهش سخت نمیگیرم بیشتر تمرکزم رو خونه ...

من روزی ک‌دخترم ازدواج کنه بجای ۸دست سرویس چینی وپیذکس وقابلمه ازهرچیزی ی دست برندخوبشومیخرم بقیه پولشوکمک میکنم برای خرید خونه وماشینش برای پسرم ب عروسم میگم درحدنیاززندگیت بخراضاله خواستن ب پسرم کمک کنند دمشون گرم نکردن هم وظیفه ای ندارن  همینکه جهازدادن لطف کردن داشتم خونه میخرم نداشتم خونه خودمومیفروسم ی کوچیکترشومیخرم بقیه اشومیدم پسرم مستاجرنباشه

اول این که 2ساعت فاصله داریم میگن دوره. دوم این که کارمند شرکت نفت و پتروشیمی می‌پسندند زیاد شغل آزا ...

اگر خودت شغل آزاد رو پسندیدی حالا ی فرصت بهم بدین ...ولی راه دور سخته دیگه از خونوادت دور میشی تکلیف شغلت چی میشه همه اینا هست باید بهش فکر کنی

بیشتر ببینید