2777
2789
من 4تا داداش دارم همشون خونه دارن نگران ما نباش. در ضمن تا وقتی خونه خریدن رو وظیفه ی زن میدونیم به ...

خب حالا مشکلت چیه برو با خواستگار خونه دار چرا بحث راه انداختی اگه نظرت اینه خب مبارکت باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ترجیح میدم معمولی باشه با یه خونه ی معمولی. هر کس یه ملاکی داره

اره خب

ولی من یه جورایی خیلی زیاده خواهم!

یه چیزی رو میگم یا نباشه یا درست و حسابی باشه...حد متوسط نمیخوام

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

خب حالا مشکلت چیه برو با خواستگار خونه دار چرا بحث راه انداختی اگه نظرت اینه خب مبارکت باشه

مشکلی ندارم. دارم نظرات رو میخونم اما انگار شما با این وضع مشکل دارید بهتون توصیه میکنم برید یه تاپیک دیگه 

تازه ازدواج کرده بودن خونه نداشتنبعد چندسال خریدن

خب پزشک حتی اگه خونه هم نداشته باشه باز معلومه خیلی زود میتونه بخره. من خودم طرف پزشک باشه خونه و حتی ماشین هم نداشته باشه مشکلی ندارم

اره خبولی من یه جورایی خیلی زیاده خواهم!یه چیزی رو میگم یا نباشه یا درست و حسابی باشه...حد متوسط نمی ...

برا شروع زندگی به نظر من معمولی خوبه. بعد ها میتونه ارتقا بده 

خب پزشک حتی اگه خونه هم نداشته باشه باز معلومه خیلی زود میتونه بخره. من خودم طرف پزشک باشه خونه و حت ...

خب منم همینو گفتم

شغل و درآمد طرف مهمه وگرنه اینکه از یه پسر جوان انتظار خونه داشته باشی بی منطقه با این اوضاع اقتصادی 

مگه اینکه طبقه ی بالای خونه ی مادرشوهر رو خونه ی خود پسر حساب کنی

روزخوش

پول خوشبختی نمی آورد ولی حتمأ فقر بدبختی می آورد !

این فقر می تواند در مال یا شعور یا معرفت یا پای بندی به قواعد زندگی مشترک و اخلاقیات باشد 

بنابراین اگر داماد از همه نظر غنی و فقط در مادیات ضعیف است اگر شغل خوب دارد بهتر است ازدواج کنید اما اگر صد تا خانه هم داشت ولی از نظر شعور و فرهنگ و ... فقیر بود فرار کنید جان به در ببرید !!!!

زن یعنی زندگی 

مشکلی ندارم. دارم نظرات رو میخونم اما انگار شما با این وضع مشکل دارید بهتون توصیه میکنم برید یه تاپی ...

حتما میرم دوست ندارم تو تاپیکی که کوته فکرانه زده شده بمونم که معیار اصلیش خونه داشتنه خونه داشتن خوبه ولی اینکه آدمی خوب باشه سایر معیارهای  آدمو داشته باسه فقط خونه نداشته باشه آرم ردش کنه از نظر من بی عقلیه چون ممکنه کیس بعدی خونه هم داشته باشه ولی یکسری معیارهای دیگه رو نداشته باشه. ایشالا خوشبخت باشی

اره خبولی من یه جورایی خیلی زیاده خواهم!یه چیزی رو میگم یا نباشه یا درست و حسابی باشه...حد متوسط نمی ...

فردا سنت میره بالا دیگه بچه دار نمیشی حسرت بچه داشتن تا آخر عمر میخوری ، یه لقمه نون و پنیر زیر سقف خونه حتی مستاجری با دل شاد و آرامش روانی ، مگه آدم چند سال میخواد عمر کنه ، 20 سال جوانی 40 سال میان سالی و 60 سال هم پیری و آماده مرگ ، شما منتظر باش ایلان ماسک بیاد خواستگاریت

خیلی بستگی به وضعیت مالی خانوادت و خودت داره ، مثلا اگر بابات 10 تا خونه داره آره راس میگه دامادش تر ...

عزیزم یه پسر که 30 سالشه یا بالاتر قطعا میتونسته زمانی که هنوز خونه نشده 3میلیارد یه پس اندازی جور کنه یه جا سرمایه گذاری کوچیک کنه با وام و این و اون ور یه جوری خونه بخره. من خودم طلا خریدم 10سال پیش یه میلیون الان 120میلیون پولشه. پسری که فکر اقتصادی داشته باشه میتونه بخره

حتما میرم دوست ندارم تو تاپیکی که کوته فکرانه زده شده بمونم که معیار اصلیش خونه داشتنه خونه داشتن خو ...

حرف شما کاملا درسته من قبول دارم باید چیزای دیگه رو هم در نظر گرفت. من فرض رو بر این گرفتم که طرف همه چیزش خوبه فقط بحث سر خونه باشه. وگرنه پسری که اعتیاد داره یا دست بزن یا هر چی صدتا خونه هم داشته باشه اصلا ارزش نداره