2777
2789
عنوان

من برام سواله اینایی ک میگن فلان کاربر دروغگو دنبال چی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 19 پست

حالا شما مشکلت چیه بقیه بدونن یکی داره دروغ میگه ؟

به قول خودت اینجا سرگرمی هست دیگه

خب وسط این سرگرمی یه عده دست ِ دروغگوها یی رو هم رو میکنن که دمشون هم گرم اتفاقا....

شما هم که میگی سرگرمیه اینجا پس برات مهم‌نباشه دروغشون رو میشه

بگذریم از اینکه برای یک عده اینجا فقط یه سرگرمی نیست و از نظر احساسی درگیر همین دروغ ها و کمبود ها و عقده های یه عده بیمار میشن .... این افراد حق دارند که بدونن اینجا راست و دروغ قاطی هست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شما مشکلت چیه بقیه بدونن یکی داره دروغ میگه ؟به قول خودت اینجا سرگرمی هست دیگهخب وسط این سرگرمی ...

تا جدودی قبول دارم حرفتون من بحثم سر بی احترامی چنان توهین کردن ب اون خانمی کگفت تک فرزندم .....

ببشتر منظورم اینه اگ مطمئن نیستید حرفی نزنید وگرنه حرف سمام دریته کاملا

تا جدودی قبول دارم حرفتون من بحثم سر بی احترامی چنان توهین کردن ب اون خانمی کگفت تک فرزندم .....ببشت ...

تک فرزند رو ندیدم اصلا و نمیدونم چی بوده

ولی مورد دومی رو که توی تاپیکت گفتی کاملا آشنا هستم و میدونم چه کسیو میگی

شما خیالت راحت باشه که افرادی که میگن دروغه، حداقل تا جایی که من دیدم درست گفتند.... اگر نگرانیت این مطمئن بودن هست، بعضیا اشتباه ممکنه بکنند ولی وقتی چند نفر و به کرات در مورد یه کاربر بگن، و با مدرک بگن.... اشتباه نیست حرفشون

سایت حاشیه زیاد داشته همون ماجرای دلوینت مثلا..... میدونی جریانش چی بود ؟ باید از همه اونایی که دست دروغگو ها رو رو میکنن تشکر کرد.... دقیقا به همون دلیلی که برات نوشتم

همه سرگرمی نمی بینند اینجا رو و برای همین دلوینت دیدم چطور درگیر شده بودن....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
تا جدودی قبول دارم حرفتون من بحثم سر بی احترامی چنان توهین کردن ب اون خانمی کگفت تک فرزندم .....ببشت ...

خب گل جان دروغ گفتی دیگه

با برادرت ارتباطی ندارین به این معنی نیست که تک فرزندی

میگفتی برادرم با ماقهره یه جمله ی ساده و کوتاه