2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم تو آینده پولدار بشم ولی نمی‌دونم چه کنم🥲😂🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 103 پست
آرایشگری دوست ندارم

بنظرم تو که انقد خانواده گیری داری 

از همین الان کسب درامد رو شروع کن 

برو ادمین کانال ها شو

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه به این اسونیاس سرمایه میخواد که من ندارم

ن اتفاقا کسایی دیدم ک بدون هیچ پشتوانه مالی اول به عنوان کاراموز وارد شرکت‌های بازرگانی شدن تا کارو یادبگیرن بعد اونا وقتی ببینن شما کارتو بلدی قطعا درامد خیلی خیلی بالایی بهت میدن و بعد چندسال سرمایه زیادی بدست میاری و میتونی کارتو انجام بدی 

تلاش و پشتکار میخواد ولی نتیجش واقعا عالیه 

بنظرم تو که انقد خانواده گیری داری از همین الان کسب درامد رو شروع کن برو ادمین کانال ها شو

از کجا فهمیدی خانواده گیری دارم؟😂🤧 

اتفاقا دنبالش بودم ولی همشون یه مبلغی میگرفتن

واقعا زده شدم علاقه ای ندارم

تنها راه مخصوصااا برای دخترا تو این مملکت که از نظر مالی سطح خانوادش جوری نیست که بهش سرمایه خوبی بدن همینه

به حرف مفت مردم توجه نکن که الان اشباح شده دیگه درس جواب نیست تو اگه واقعا تو اون رشته تک باشی نه تنها تو ایران برای اپلای کشورایی دیگم منتتو دارند

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

از کجا فهمیدی خانواده گیری دارم؟😂🤧 اتفاقا دنبالش بودم ولی همشون یه مبلغی میگرفتن

از حرفات مشخصه 

جدی؟ خب یجوری جور کن بده بنظرم برات خوبه 

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

ن اتفاقا کسایی دیدم ک بدون هیچ پشتوانه مالی اول به عنوان کاراموز وارد شرکت‌های بازرگانی شدن تا کارو ...

یعنی الان من به عنوان کارآموز وارد شم؟ 

ببین من واقعا باید برای شروع به درآمدی داشته باشم 

مامان من پول نمیده 

منتم می‌زاره 

تنها راه مخصوصااا برای دخترا تو این مملکت که از نظر مالی سطح خانوادش جوری نیست که بهش سرمایه خوبی بد ...

به نظرت برم فرهنگیان 

برا معلمی زبان خوبه؟ 

ولی خب حقوق خوبی نداره 

واقعا کلافم🤦🏼‍♀️

خب جارو بزنی بالاخره باید به یه جا برسی اون زمان قدیم بود الان جارو و طی بزنی تا آخر عمرت همینی

آره

یک سری چیزها فرمولاش عوض میشه

فرمول قبلی به درد نمیخوره

عمویِ مادرم از شاگردی مغازه شروع کرده

صفررر صفر

اما بعدش یک مغازه بزرگ دو نبش لوازم خانگی زد

الان شمال ویلا داره

یک خونه دوبلکس بزرگ در یکی از مناطق بزرگ شهر داره

خودش بارها گفته الان زمونه ای نیست که آدم از صفر شروع کنه و بتونه بلند بشه

اخ بدونی من چقد عذاب میکشم مامانم فقط موفقیت رو ازدواج تو سن ۱۴ می‌دونه یعنی پدرم در اومده

عه عه مغز مادرتو باید با وایتکس بشورن 

اگر زبان بلدی خیلی روش تمرکز کن. چون فک نکنم پول ازمون ایلتس بدی حداقل معلم شو

عه عه مغز مادرتو باید با وایتکس بشورن اگر زبان بلدی خیلی روش تمرکز کن. چون فک نکنم پول ازمون ایلتس ب ...

همین دیگه 

به خاطر همین میگم تنها راه من معلم زبان شدنه اونم فرهنگیان 

ولی حقوقش منو زده می‌کنه 

دیگه جای پیشرفته نداره 

همین دیگه به خاطر همین میگم تنها راه من معلم زبان شدنه اونم فرهنگیان ولی حقوقش منو زده می‌کنه دیگه ج ...

چرا فرهنگیان؟؟؟ 

برو معلم زبان اموزشگاه شو بخدا شرف داره به فرهنگیان حقوقت هم خیلی بالاتره 

عه عه مغز مادرتو باید با وایتکس بشورن اگر زبان بلدی خیلی روش تمرکز کن. چون فک نکنم پول ازمون ایلتس ب ...

۲۴ م همه دارند دیگه اینجوریام نیست

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️