2777
2789

فاصله بین لقاح تا موفقیت لانه گزینی تغییر خاصی تو بدن حس میشه من بعد تخمک گذاریم که دمای بدنم به شدت باالا رفت دمای بدنم افت کرده و دیگه بالا نرفت یعنی نگرعته الان ۵ روزه و زوده برای موفقیت لانه گزینی وقتی دمام افت کرد به مدت چند ساعت سینه درد تخمک گذاریم هم رفع شد اما برگشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طاقت نمیارم خووم همیشه همین توصیه رو بخ بقیه میکنم ولی ابمبار هم نتونستم😂

خودت گفتی اونایی که اطلاعات بالا دارن بیان دوست عزیز

این علایم هیچ ربطی نداره ممکنه بخاطر اقدام و تغییرات هورمونی باشه ممکنه....

پس لطفاً صبور باش چون به نفع خودته

میشه لطفا بجای فکر به این چیزها صببببررررر کنی از موعد پریود بگذره بی بی چک بزنی

سلام عزیزم خوبی  میگم شما سر در میاری من آمپول آزادسازی زدم و ۱بار رابطه داشتم الان ۱۷ روز از تزریق میگذره  ماهه پیش همین ۹ شدم  بیبی منفیه  پریودم نشدم  علامت پریودم ندارم  میگن باردار نیستی  چرا پریود نمیشم 

سلام عزیزم خوبی میگم شما سر در میاری من آمپول آزادسازی زدم و ۱بار رابطه داشتم الان ۱۷ روز از تزریق ...

چند روز از موعد گذشته؟

اگر بی بی منفی هست بخاطر هورمون و امپول هست صبر کن پریود میشی 

چند روز از موعد گذشته؟اگر بی بی منفی هست بخاطر هورمون و امپول هست صبر کن پریود میشی

آخه گلم  دوفاستون میخورم تا پریود بشم  الان یک هفته از دوفاستون گذشته    فروردین و اردیبهشت ۹ ماه پریود شدم  آره بیبی منفی بود