2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سال یکبار ، طبقه بالاشون هم هستم عوضش ما کم کمش هفته ای یکبار میریم بهشون سر میزنیم

عزیزم میتونم چند تا سوال بپرسم ازت منم تو ی ساختمون باهاشون

میگم شوهرت کمک مالی میکنه بهشون ؟ 

چیزی براشون میگیره ؟

چن وقت ی بار میره خونه مادرش پشت اوناست یا شما؟

امتیاز های برق آب و گازتون یکیه یا جداست اگه یکیه شوهرت میده؟ 

تو یه ساختمان هستیم از این چیزا هم نداریم منم خودمو میزنم به اون راه مثل خودشون

عزیزم میتونم چند تا سوال بپرسم ازت منم تو ی ساختمون باهاشون

میگم شوهرت کمک مالی میکنه بهشون ؟ 

چیزی براشون میگیره ؟

چن وقت ی بار میره خونه مادرش پشت اوناست یا شما؟

امتیاز های برق آب و گازتون یکیه یا جداست اگه یکیه شوهرت میده؟ 

چند وقته ازدواج کردی؟

برا ما اوایل زرت و پرت میومدن

الان نه دیگه باید دعوت کنم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید
عزیزم میتونم چند تا سوال بپرسم ازت منم تو ی ساختمون باهاشونمیگم شوهرت کمک مالی میکنه بهشون ؟ چیزی ب ...

برای کمک مالی نه ، بخواد هم نمیتونه بکنه چون اینقدر گرفتاری خودمون داریم که پولمون اضافه نمیاد اما من‌ خودم بهش تذکر میدم که مثلا نان میخره برای مامانش اینا هم بخره یا گاهی اگه خریدی دارن انجام بده چون پدرشوهر و مادرشوهرم خداروشکر آدم های خوبی هستن و اهل سواستفاده نیستن

برای سر زدن هم اکثر اوقات قبل از اینکه بیاد خونه اگه خسته نباشه یک سر کوتاهی به پدر و مادرش میزنه ، بعد میاد بالا 

برای تاثیر گرفتن هم آره اوایل ازدواجمون خیلی حرف هاشون روش اثر میزاشت و همه اتفاقات بینمون و خونمون رو هم میرفت میگفت بهشون و همین ها همش،باعث درگیری بینمون میشداما خداروشکر بعد چند ماه که من خیلی در این رابطه باهاش صحبت کردم و خودش هم متوجه اشتباهش،شد ، دیگه این موضوع تموم شدو الانم کاملا پشت منه و ازم حمایت میکنه در برابر خانوادش  البته به روی من نمیاره اما خودم میفهمم که مثلا یه رفتاری که باعث دلخوریم میشه ، رو میره بهشون پشت سر من میگه و تموم میشه قضیه

عزیزم میتونم چند تا سوال بپرسم ازت منم تو ی ساختمون باهاشونمیگم شوهرت کمک مالی میکنه بهشون ؟ چیزی ب ...

کنتور برق و آب و گاز هم سال اول زندگیمون مشترک بود که نصف نصف میدادیم اما بعدش شوهرم رفت دنبال کنتور گرفتن و الان کلا کنتور هامون جداست و هرکسی قبض خودش رو پرداخت میکنه چون به خصوص ما اسپلیت گذاشتیم و به خاطر همین قبض برقمون خیلی زیاد میاد

اره خودشون میخوان از بچه هاشون ، میگن پسر آوردیم که کمکمون کنه 

اجاره خونه هم جدا میگیرن 

همسرم هوای منو داره 

آب و برق جداس ، مشترک باشه باید برا خودمونو بدیم  

هر از گاهی میرم خونشون 

خدایاشکرت💚

کلا دست بگیرشون خوبه 

سوغاتی جایی برم میارم ، ولی اونا هیچ کاری نمیکنن

عیدی میدیم ، ولی اونا اصلا 

یه چیزایی که بگم مخت سوت میکشه

خدایاشکرت💚

سلام عزیزم والا کمک مالی نه یعنی نمیگیرن شوهر من بچه آخره ولی من اگه چیزی بخواد بگیره مانع نمیشم گرچه پدرشوهرم نون هم بخریم پولش و بهمون میده یا آب و برق و گاز فقط آب مشترکه یه وقتی خودمون میریزیم ولی پدر شوهرم  میاد حساب کتاب میکنه میگه مدیون نشم 

یه وقت یه ناراحتی بود نکه کامل پشت مادرش باشه بیشتر ماله میکشید ولی دیگه میدونه من واقعا ناراحت شدم میره بهشون میگه پشت منه اخه من خیلی کم پیش بیاد دلخور بشم همیشه میگم ولش کن 

سلام عزیزم والا کمک مالی نه یعنی نمیگیرن شوهر من بچه آخره ولی من اگه چیزی بخواد بگیره مانع نمیشم گرچ ...

چ آدمای خوبی کاشکی برا منم اینقدر با شعور بورن 

انشالله خوشبخت بشی گلم

برای کمک مالی نه ، بخواد هم نمیتونه بکنه چون اینقدر گرفتاری خودمون داریم که پولمون اضافه نمیاد اما م ...

اها پس خداروشکر کاشکی برا منم اینجور بود ما کنتورهامون شریکیه البته خودمون  طبقه بالارو ساختیم مادرش از ما کلی انتظار داره