یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی من عاشق چندتاشونم همسرم پسرم برادرم خواهر زادم و...
تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
عزیزم پدر با یه مردی که نقش بازی میکرد فرق داره ها.پدرتون هرچقدر هم بد اخلاق و.. باشن بازم زحمت کشید ...
خانواده ای ک میگن بیست سال خوردی الان باید بری دوتا بچه دیگم داریم اندازه سگ نمی ارزن ببخشید ولی من خدایی ک این چیزارو گفته و گفته باید احترام گذاشتو نمی پرستم
منم دخترم گناه دارم از همه شکننده ترم ولی همیشه شکستنم ن تنها زحمتمو نکشیدن بلکه خار و خفیفمم کردن جلو خاتوادم
حتی ی لباسم واسم نمی خرن اخرین باری ک خریدم س سال پیش توی مراسم ختم عمم بود ک لباس مشکی گرفتم همین
بعضی از خانواده ها واقعا ارزشه احترام ندارن وتنها راهش اینه خودتو از امه بگیری با توهین واینجور چیزا حال ادم خوب نمیشه عزیزکم من درکم از این مسعله این هس ک اگ از آدما با اینک هرکاری کردی نمیگم خوبی رو باید بکوبونی سرشون ن ن کسی ک خوبی میکنه ب هررررکسی برا خودش میکنه ن برا طرف مقابل ولی اینک واقعا بعضی از خانواده ها حمایت ندارن تحقییر هم میکنن مهم ترین کاری ک باید بکنی خودتو ازشون بگیر فقط همین