2777
2789
عنوان

خواب دیدم بچه تو شکمم دنیا اومده ولی جنسیتش فرق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 64 پست
انومالی هم نرفتم جدیدا خیلی خواب میبینم بچم دختره یا ی دختر میبینم یا شوهرم سرم هوو آورده میگن تعبیر ...

بهش فکر نکن 

در طول روز به هرچی فک کنی خوابشو میبینی 

فقط دعا کن سالم باشه و بتونی عالی تربیت کنی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی یه اسم دخترونه هم مد نظر داشته باش براشدختر عمه ی من قبل به دنیا اومدنش پسر بود یهو از شکم عمم ک ...

وای چ سخت🤐🤐😂

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا پسرام صلوات بفرستید💖💖💖

چون هنو انومالی نرفتم میگم ی وقت عوض نشه من دوماهه سامیارم صداش میکنم یعنی شوک وارد میشه بهم عوض شه

به سونو زیاد اعتباری نیست 

واسه دخترم رفتم زایمان هم تختیم همه وسایلش پسرونه بود اما نی نیش دختر خیلی شوکه بود 

ن نمی‌خوام اگه از اول دختر می‌بود اره خوشحال میشدم خیلیم ولی من عادت کردم ب این که پسر شه براش لباس ...

😄منم تجربه ش رو دارم تو شونزدع هفته بهم گفت پسره نوزده هفته دختر شد 😁 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

آخی یه اسم دخترونه هم مد نظر داشته باش براشدختر عمه ی من قبل به دنیا اومدنش پسر بود یهو از شکم عمم ک ...

اولش بخاطر علایم می‌گفتیم دختره براش اسم انتخاب کردیم شوهرم براش گهواره دخترونه خرید 

ولی خب تو آن تی گفت ۹۰درصد پسر اونجا کلا تا عادت کردم ی هفته طول کشید😂

بعد تو ۱۵هفته دکترم گفت حتما پسره گفتم مطمعنی گفت آره 

الان بازم عوض شه 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😄منم تجربه ش رو دارم تو شونزدع هفته بهم گفت پسره نوزده هفته دختر شد 😁

جدی یعنی ممکنه؟

بابا منم افتادم تو این تعطیلات سونوگرافیم موند رو هوا 🥲

ولی خب چرا با اطمینان میگن 😐لاقل بگن شاید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به سونو زیاد اعتباری نیست واسه دخترم رفتم زایمان هم تختیم همه وسایلش پسرونه بود اما نی نیش دختر خیلی ...

اره خیلی سخته بنظرم موظف هستن جنسیت رو درس بگن بقیه فکر میکنن دروغ گفتی از طرفی تا عادت کنی بچم ی جنس دیگس

1
5
10
15
20
25
30
35
40