2777
2789

من ۲۰روزه زایمان کردم اون یکی بچم ۳سالش برا پسرم شیر نداشتم بدم بیست روز بستری بود تو بیمارستان دکتر گفت باید شیر خشک بدی تا زردیش بره چون زردیش خیلی زیاد بود بعد ک زودتر هم حامله شدم دیگ بدنم نمی‌کشه بخدا حتی ی قطره شیر هم ندارم. بچه همش گریه می‌کنه مجبورم ی کمی شیر خشک بدم از طرفی خواهر شوهرم مادر شوهرم همش میگن باید شیر خودت بدی مادر ب شیر دادن ن اینک شیر خشک بگیری بدی ب بچه بقران اعصابم داغونه فقط مرگ می‌خوام هستم حتی نمیتونم راه برم از بس سرم درد می‌کنه اون یکی بچمم روانیم کرده 

اینم بگم شوهرم میگه شیر خشک بده بچه ی کمی تپل بشه وقتی شوهرم مشکلی ندارع با شیر خشک من جواب این زنیکه هارو چی بدم  

من به مادرمم گوش نکردم تو ابن مورد تو بفکر حرف اونایی؟ول کن بابا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا مگه ۲۴ری تو خونت چتر انداختن که حرص میخوری!؟. زنگ زدن و رفتن سر منبر بگو اره دارم شیر  خودمو میدم ـدختر دروغ که حناق نیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

به اونا چه ربطی داره خداروشکر شوهرت اوکیه  فقط بهشون بی محلی کن شیر خشک خیلیم خوبه بده به بچه

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

بزرگترین لطف مادر به فرزند شیر دادنه. تحقیقات دانشمندان اروپایی رو ببین راجع به شیر مادر. اگه دیدی و بازم حاظر نشدی به بچت شیر خودتو بدی به مادریت شک کن

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بیشتر ببینید

به خواهر شوهرت بگو‌

عزیزم این بچه‌ی منه. خودم و همسرم تصمیم میگیریم ایشالا وقتی بچه خودت به دنیا اومد بهش شیر خودتو بده  

خودشون دهنشونو میبندن میفهمن اون بچه توعه به اونا ربطی نداره