2777
2789
عنوان

خواب دیدم بچه تو شکمم دنیا اومده ولی جنسیتش فرق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 64 پست

من خواب قمه و چاقو دیدم،خواب انگشتر سفید طلا خیلیم بزرگ بود دیدم ،خواب دستبند طلا هم دیدم ک انداختم دستم بزرگ شده

نمیدونم اینا ب جنسیت ربط داره یا ن 

،ولی من تو بارداری قبلیم خواب دیذم تو  ی محیط حالت مسافرخونه بود،ی دختر نوزاد پیدا کردم داره بهم میخنده با خودم میگم من اینو میبرم بزرگ میکنم،دخترمم با همون شکل ب دنیا اومد و خوابم واقعا رویای واقعی بود، ولی سر این بارداریم هنو خواب بچه ندیدم ولی خواب اشیا خیلی دیدم

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره واقعا چندین ماه آدم دل میبنده🥹

من نشستم رویا بافی کردم دوتا پسر میشن باهم کنار میان نکته های مثبتشون رو پیدا کردم ولی خب حس من از همون اول این بود که پسره ولی خب علایم گولم زد حالت تهوع شدید و تنبلی زیاد داشتم تموم تست های کلم و....همش دختر نشون داد 

ولی سونو گفت پسر 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا پسرام صلوات بفرستید💖💖💖

جدی یعنی ممکنه؟بابا منم افتادم تو این تعطیلات سونوگرافیم موند رو هوا 🥲ولی خب چرا با اطمینان میگن 😐 ...

حالا مال شما شاید اینطوری نشه اون زمان کلا اون دکتره باحال بود چند تا باردار بودیم برا همه رو برعکس گفته بود 😂ولی دختر دومیم یه دکتر دیگه تو دوازده هفته جنسیت رو گفت و درست بود

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

حالا مال شما شاید اینطوری نشه اون زمان کلا اون دکتره باحال بود چند تا باردار بودیم برا همه رو برعکس ...

اون دکتر رفتین دیگ هر چی گف شما برعکسشو انجام بدین😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون دکتر رفتین دیگ هر چی گف شما برعکسشو انجام بدین😂

دیگه نیست عزیزم مال نه سال پیشه 😊سر دختر دومیم هم نبود. بعدم دیگه قصد بارداری ندارم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اوف سخته تهوع ت تموم شده الان ؟من 14هفتمه هم علائم پسر دارم هم دختر

اره دوازده سیزده هفته دیگ تموم شد کلا سرحال شدم کاملا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اولش بخاطر علایم می‌گفتیم دختره براش اسم انتخاب کردیم شوهرم براش گهواره دخترونه خرید ولی خب تو آن تی ...

چرا اینقد زود وسیله خریدی عزیزم 

ولی درکل ربطی ب خواب نداره من سر دخترم همه خواب دیدن دختر دارم . ان تی هم گفت دختر 

حالا مگه میشه سونو اشتباه کنه اگر جای معتبر رفتی نگران نباش همون پسر

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

چرا اینقد زود وسیله خریدی عزیزم ولی درکل ربطی ب خواب نداره من سر دخترم همه خواب دیدن دختر دارم . ان ...

تقصیر شوهرم بود من گفتم صبر کنیم حس پدرانش گفته بود دختره😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاالله خیره عزیزم

منم چند بار خواب دیدم بچم پسره فکر میکردم ممکنه بر عکس باشه 

تو سونو ان تی گفتن دختره ولی بعدا معلوم شد پسره تو انومالی

اولش برامون سخت بود تا چند روز ولی بعدش دیگه عادی شد 

طبق همون خوابم شد 🙂

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ان شاالله خیره عزیزممنم چند بار خواب دیدم بچم پسره فکر میکردم ممکنه بر عکس باشه تو سونو ان تی گفتن د ...

آن تی اشتباه زیاد داره منو تو ۱۵هفته تو سونوی مطب گفت ممکنه اشتباه باشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40