2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان ما چی بگیم؟

اینم تاپیک زدن داره دیگه 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
کاش مخمو‌تلیت میکرد ولی می بود مادرم مهربون به تمام معنایی بود خدا زود بردش ای وای من

عزیزم 💔💔💔

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

😂مادر منم همینه  😂اصلن نمیذاره من حرف بزنم 😂😌😂جالب اینجاس من فقط گوش میدم اما اون در اخر میگه واااااای نمیذای من حرف بزنم😂😂

عزیزم قدرشو بدون مادر نعمته بذار هر چقد دلش بخواد حرف بزنه قربونتون برررم

من میرم ب شوق حرف زدن با مامانم ما باهم صمیمی هستیم تا نصف شب بغل هم میشینیم حرف میزنیم تو چطور دخت ...

خوش به حالتون مامان من که اصلا بلد نیست حرف بزنه تلفنم میزنه میگه تو بودی زنگ زدی میگم نه بعدم قط میکنه اولش هم که سلام نمیکنه خونشون هم کم حرفه 

خوش به حالتون مامان من که اصلا بلد نیست حرف بزنه تلفنم میزنه میگه تو بودی زنگ زدی میگم نه بعدم قط می ...

خب کم حرفه شما باید ببینی چ حرفایی رو خوشش میاد ک درباره اش حرف بزنی بعد ک بفهمه تو مشتاقی خودش ب حرف میاد   اگه این دفعه زنگ زد بگو آره میخواستم حالتو بپرسم دلتنگت شده بودم 

😂مادر منم همینه 😂اصلن نمیذاره من حرف بزنم 😂😌😂جالب اینجاس من فقط گوش میدم اما اون در اخر میگه و ...

عزیزم ❤️❤️❤️

خدا نکنه

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)