2777
2789
عنوان

بوی بد‌ واژن دلیلش چیه

507 بازدید | 29 پست

عفونت ندارم ترشحممم ندارم ولی نمیدونم چرا یه جوری شرمنده اینو میگماا واژنم بو میده که نگمممم اقایون بی خانواده در خواست دوستی بدن ننشونو…،،

چیکار بکنم بو نده؟ 

شما چیکار میکنید بو نده و همیشه تمیز باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عفونت داره، همه عفونت ها با آزمایش مشخص نمیشه

مقداری میترونیدازول بخور، با شامپوهای خوشبو شستشو بده، بعد دوباره شامپو بزن ونشور تا کاملا بوی خوب بگیره

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

فقط شستشو وخشک کردن لباس زیرم نخی و زود عوض کن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید
شیو کنتند تند لباس عوض کن خودتو با ژل شست و شو بشور روزی 1 بار

عزیزم روزییه بار ژل داغون میکنه باکتری های مفید ناحیه را ،

دکتر من گفت اصلا شست وشو زیاد عامل عفونت‌ میشه

من عاشقت بودم ،تو حاشا کن🥴🥴💃🏼💃🏼