2777
2789
عنوان

کتاب های مورد علاقه تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2272 بازدید | 268 پست
کاش کنار م بود ی این و سمفونی مردگان رو تقدیمتون میکردم

مرسییییییی گلم خیلی لطف دارین. سمفونی مردگان رو دارمش ولی شوهر آهو خانم آنقدر گرون شده که نگو.

انشاالله ایندفعه میخرم.😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان خیلی گرونهههه...

آره دیدم .... من چند تا کتاب رو خودم خریدم تو نوجوونی 

همیشه یادم میمونه

این یکیش بود

بربادرفته و جین ایر هم خریدم

با پول خودم که جمع میکردم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
آره دیدم .... من چند تا کتاب رو خودم خریدم تو نوجوونی همیشه یادم میمونهاین یکیش بودبربادرفته و جین ا ...

شما به نظرم یه سر به دست دوم فروشی ها بزن

شاید داشته باشند

پی دی اف هم احتمالا باشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
ااوین کسی هستید که کتاب هایی نوشتین که نخوندم تا حالا.خیلی با ارزشه، باید خوند حتما.❤️بیشتر کدومو دو ...

عزیزم😍♥

مردی به نام اوه وهزار خورشید تابان رو بیشتر دوست داشتم

ولی هزارخورشید تابان از رمان های غمگین در حوزه زنان هست

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

هزار بار رفتم بخرم منصرف شدم. الان ته کتاب خونه مونده، خوبه شروع کنم؟

چندصفحه خوندم خسته کننده بود برام

به توصیه روانشناس گرفتم

کاربری کتابی در این زمینه خواستن معرفی کردم

نیمه تاریک وجود

کتابای جوئل استین

بیشعوررری که عالی بود👊🏻😅

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
بیشتر ببینید
آره دیدم .... من چند تا کتاب رو خودم خریدم تو نوجوونی همیشه یادم میمونهاین یکیش بودبربادرفته و جین ا ...

الان کتاب خوب یه تومنه.

آنقدر گرون شده که آدم غصه ش میگیره.