2777
2789
عنوان

کتاب های مورد علاقه تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 292 پست

مورد علاقه ام خشم و هیاهو و اگر فردا بیاید 

و کتاب های دیگه ای که قشنگ بودن هم سینوهه ،کلئوپاترا البته هنوز کامل نخوندم اما قشنگه تا اینجا ،پیر مرد و دریا ، هیزم های خیس 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

شما به نظرم یه سر به دست دوم فروشی ها بزنشاید داشته باشندپی دی اف هم احتمالا باشه

درسته این هم پیشنهاد خوبیه. یه بار کتاب دست دوم یا قیمت مناسب پیدا کردم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان کتاب خوب یه تومنه.آنقدر گرون شده که آدم غصه ش میگیره.

وای واقعا یه تومن برادران کارامازوف رو گرفتی ؟

وااااای چقدر گرون 😮😮 اصلا باورم نمیشه

آخرین بار قیمت شوهز آهو خانم رو دیدم یکی دو سال پیش بود

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
نیمه تاریک وجودکتابای جوئل استینبیشعوررری که عالی بود👊🏻😅

اولی کتاب خوبیه به نظرم خیلی کمکم کرد.

بقیه رو باید بخونم حتما، مرسییییییی گلم.

البته بیشعوری رو چند صفحه چند سال پیش خوندم گذاشتم کنار، حالا که شما میگین باید بخونم.

مورد علاقه ام خشم و هیاهو و اگر فردا بیاید و کتاب های دیگه ای که قشنگ بودن هم سینوهه ،کلئوپاترا البت ...

مرسییییییی گلم ، کتاب های جدید که میشه خوند بهمون اضافه کردین.😍😍😍

وای واقعا یه تومن برادران کارامازوف رو گرفتی ؟وااااای چقدر گرون 😮😮 اصلا باورم نمیشهآخرین بار قیمت ...

بله عزیزم،تازه بعضی نشریه ها رو سرچ کنید یک و نیم میدن همین کتاب رو.

شوهر آهو خانم رو هم ۸۰۰ پرسیدم ولی نخریدم هنوز.