2777
2789
عنوان

کتاب های مورد علاقه تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 292 پست
ممنونم عزیزم.اگه میشه در مورد کتاب اولی یه کوچولو معرفی کنید.من دنبال کتابی هستم که اسمشو نمیدونم.حس ...

در مورد خانمی هس که با کسی رابطه داره و باردار میشه

کل کتاب در مورد صحبت کردن این خانم با بچه شه

مسایلی که پیش میات

چرایی و چگونگی زاده شدن و برتر بودن جنس مرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چهار اثر از فلورانس اسکاول شین بیشعوریراز قدرتآخرین راز شاد زیستن

راستی عزیزم این کتاب آخری چطور کتابیه؟؟

یدونه شبیهش از آقای پدرام خوندم اون که نیست؟

چون احتمالا بخرمش.

تاپیک های من روهم بخون. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
در مورد خانمی هس که با کسی رابطه داره و باردار میشهکل کتاب در مورد صحبت کردن این خانم با بچه شهمسایل ...

یه دوست خیلی عزیز بهم معرفیش کرد و دوستش داشتم 👍

از اوریانا فالاچی دو سه تای دیگه هم خوندم .... خوب بودن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
در مورد خانمی هس که با کسی رابطه داره و باردار میشهکل کتاب در مورد صحبت کردن این خانم با بچه شهمسایل ...

عه پس اون کتاب نیست، ولی خیلی جذاب یه نظر میرسه.😍

دزیرهمردی به نام اوهبخاطر زندگیبادبادک بازهزارخورشید تابانافسردگی نهفته

بریت ماری اینجا بود رو هم بخون 

احتمال زیاد خوشت بیاد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید