2777
2789
عنوان

کتاب های مورد علاقه تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 290 پست
چندتاشو خوندم، ولی در مورد سینوهه خیلی دو دلم چند بار خواستم بخرم گفتن انکار کتاب تخصصی پزشیکه.خوبه ...

نه بیشتر روزانه نویسی

خاطرات ش رو میگه به طبع اون چون پزشکه از معالجات ش هم میگه قشنگه خیلی

آن سوی مرگبینوایان کتابخانه نیمه شب خودت باش دختر یادم نمیان بقیهکسی اگه کتابی با موضوع روان شناختی ...

آن سوی مرگ چطوریه؟ عزیزم میشه تعریف کنید یه کوچولو.

کتابهای اروین یالوم، دکتر وین دایر خوبن.

نیچه گریست، مامان و معنای زندگی.

من خودم فلسفه زیاد میخونم ولی سنگینه معرفی کنم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه بیشتر روزانه نویسیخاطرات ش رو میگه به طبع اون چون پزشکه از معالجات ش هم میگه قشنگه خیلی

سلیقه کتاب خوندن شما رو توی این‌تاپیک دوست داشتم 👍❤️ موفق باشید همیشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
کاب خیلی معروفی هست.میگه یه کوچولو در موردش بگین بهمون؟ ممنون میشم.

ببخشید الان حوصله تعریف ندارم ولی قشنگه اگر رمان دوست داری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
نویسنده همون کتاب راز هست؟چطور کتابیه عزیزم؟شما تاثیرش رو دیدین؟

نه فکر نمی کنم 

نویسنده اش خانم هنریت کلاوسر هستن 

کتاب به شدت عمیق و پر مفهومی که با نهایت درایت به درک ما از تاثیر و قدرت نوشتن و محقق شدن اتفاقات به شرط وجود ایمان کمک می کنه و موثره 

من که درمورد قبولیم توی یه آزمونی طبق یکی از کارهایی که این کتاب به عنوان تمرین خواسته بود، پیش رفتم و خداروشکر اون اتفاق به واقعیت پیوست و من قبول شدم با وجود اینکه تایم کمی داشتم و اصلا شرایط آمادگی برای آزمون و در حد عالی نداشتم و این کتاب واقعا شبیه یه هدیه معجزه آور بهم قدرتش رو ثابت کرد 

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
بیشتر ببینید
چرا ولی خ جذبم نکرد کلا سلیقه خاصی دارم خ از کتابهایی که براش به به و چه چه میکنند به نظرم معمولی می ...

شوهر آهو خانم خیلی شنیدم اسمشو.

پولام ته کشید بخرمش....🥲🥲

رویای نیمه شب عاشقش شدم تنها گریه کن یادت باشد من میترا نیستم (یه همچین چیزی بود اسمش درمورد شهیده ز ...

پس حتما میخونم.

با توجه به سلیقه تون حضرت حجت از آیت الله بهجت، پاییز آمد، من زنده ام، خاتون و قوماندان رو هم بخونید.

عزیزم اگه کتاب در مورد معرفت و شناخت اینکه میشناسید، ممنون میشم معرفی کنید.

شوهر آهو خانم خیلی شنیدم اسمشو.پولام ته کشید بخرمش....🥲🥲

آره قیمتش خیلی زیاده

یه زمانی من ۱۴ هزار تومن خریدمش....

بیشتر ببینید
آها من چون با کتابهای جلال آل احمد هیچوقت نتونستم ارتباط بگیرم تعجب کردم اونو نگفتید و شوهرشو گفتینا ...

سمفونی مردگان تو دوتا زمان نوشته نویسنده، آدم یه خورده گیج میشه.ولی خب دوست داشتنی هست و سلیقه همه نیست.

منم چون آنقدر گفتن شاهکار ادبیه خوندم.