2777
2789

سلام اگه مرد بخواد دادخواست طلاق بده چ مدارکی باید ببره؟بایدچیکار کنه؟کیا شوهرشون دادخواست طلاق داده؟توی سامانه باید ثبت نام کنه یا دفترقضایی مینویسن؟

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من تایپکاتو خوندم و خواستم ی نظر کوچولو بدم البته اگر مخالف نباشی و نزنی منو.اگ واسه بچه دار شدن مشکل داری و همچنین برکت از زندگیت رفته و شوهرت باهات لج کرده بنظرم ی هوو برای خودت بگیر.هم هوو درمانی میشی ینی بعد اینکه اون بچه بیاره شمام بچه میاری هم اینکه محبت بینتونم زیاد میشه و دیگ ن گیر میده بهت نه لج می‌کنه.خلاصه اینم ی راهه.البته میتونی صیغه هم بگیری لزوما عقدی لازم نیست

عزیزم چند تا تاپیک هات رو خوندم، میدونم تصمیم گرفتی لج بازی رو کنار بگذاری و خیلی خوبه.. با هم حضوری ...

نه نمیاد حرف بزنیم.لج کرده 

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

سلام چرا خودتون درخواست نمیدین ....بعد هم به نظرم سعی کن خیلی موفق بشی تا بیاد سمتت بزار حسرتت رو بخ ...

دادگاه باید دلیلی برای طلاق داشته باشی که حکم بدن.من هیچ دلیل محکمه پسندی ندارم وفقط الکی بایدبیام وبرم.....همین غرور و...باعث شد به اینجا برسم

عزیزم من تایپکاتو خوندم و خواستم ی نظر کوچولو بدم البته اگر مخالف نباشی و نزنی منو.اگ واسه بچه دار ش ...

اگه همسرم هم مشکل نازایی داشته و....بنظرتون باید هوو برای شوهرمم میاوردم یا فقط برای زن ها صدق میکنه؟😏😏😏.میشه لطفاً بگید

عزیزم من تایپکاتو خوندم و خواستم ی نظر کوچولو بدم البته اگر مخالف نباشی و نزنی منو.اگ واسه بچه دار ش ...

چون ما جفتمون مشکل داشتیم.پیشنهادتون برای این مشکل چیه خانم مشاوررررر؟😏😏😏😏😏.صیغه لازمه؟

دادگاه باید دلیلی برای طلاق داشته باشی که حکم بدن.من هیچ دلیل محکمه پسندی ندارم وفقط الکی بایدبیام و ...

نه هیچ دلیلی نمی خوان

من درخواست طلاق دادم تو دادگاه خانواده 

یک روز اداری درخواست طول کشید