2777
2789
عنوان

شوهری که دادخواست طلاق میدهههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 77 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من گذرا نگاهی به یه  تاپیکت کردم   نمیدونم چی شده و چرا به اینجا رسیده ولی اگه یه ساله خونه پدرت هستی و سکوت کرده وکاری نمیکنه بیشتر دلم گواه میده ایشون میخاد کاری بکنه که اول و آخرت باشه تا از خونه میری و حتی امکان داره واسه مورد بیارزش که خودتون میتونستید حل بکنید رفتی .به هر حال لج و لجبازی میکنه. بنظرم انرژی که صرف چیزای دیگه میذاری همین تاپیک ها و تموم کردن و.... بدت نیاد بعنوان یه بزرگتر بهت میگم سعی بکن یه بار ببینی و باهاش حرف بزنی. اگه اشتباهی کردی به هر حال معذرت خواهی بکن مورد ها و مسائل دیگه رو بهم ربط نده  تو این مساله هر چی بوده باید میموندی مساله رو حل میکردی نه از خونه بری. بعضی چیزا با توجه به خلقیات متفاوت افراد، خط قرمز افراد هستن و شاید این خط قرمز همسرت همین از خونه رفتن بوده. هر چند  بگم همه ی اینا حدسیات من  برحسب سن و تجربه هستن شاید جوری دیگه باشه ولی خوب، مردی که هیچ اقدامی نکنه یعنی دوستت داره و مرد زندگی هست. 

من گذرا نگاهی به یه تاپیکت کردم نمیدونم چی شده و چرا به اینجا رسیده ولی اگه یه ساله خونه پدرت هست ...

جسارتا مردی که اقدام نکنه مرد زندگی نیست میخواد مهریه نده چون اگر اقدام کنه باید مهریه بده پس منتظره استارتر مهریه شو ببخشه و جدا بشه

اونی که مرد زندگیه به یه طریقی میاد مذاکره و مصالحه 

عزیزم من تایپکاتو خوندم و خواستم ی نظر کوچولو بدم البته اگر مخالف نباشی و نزنی منو.اگ واسه بچه دار ش ...

احمقانه ترین نظری  که در طول عمرم دیدم ✋️

خوشا راهی که پایانش تو باشی

اگه خودشون مایل نیستن یا امروز و فردا میکنن احتمالا دلشون رضا نیست و امید دارن که اوضاع بهتر بشه، اگه که به توافق رسیدید، دفتر خدمات قضایی دادخواست میدید بعد از تعیین وقت و اصل مدارک و ادله، مابقی انجام میشه

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
جسارتا مردی که اقدام نکنه مرد زندگی نیست میخواد مهریه نده چون اگر اقدام کنه باید مهریه بده پس منتظره ...

والا از زندگی نزدیک اسی که با خبر نیستم  و گفتم حدسیات خودم هم هست ولی بودن مردانی که دیدم و شنیدم با یه حرکتی، میخان چنان کاری بکنن که تا آخر عمر، خانم دیگه اون اشتباه را نکنه و عذر میخام از اسی هم ، به غلط کردن هم بیفتن. والا مرد اگه نخاد مهریه بده نمیده چنان کاری میکنه که خانم پول هم  دو دستی میخاد بده که بیا خلاص بکن و تموم بکن و همینکه که اوایل زندگی زوجین هم باشن و کمکی نداشته باشن یه زندگی معمولی خواهد بود که با روند دادگاه و... جا نزنه و...فوقش ماهیانه یه پولی به حساب خانم  واریز میکنن یا یه سکه  از بابت مهریه .بلا تکلیفی و نیومدن، بنظرم بدور از اسی تصور بکنید چن سال اینطور ادامه پیدا بکنه با هیچ مال و منال و مهریه، قابل مقایسه نیست به هر حال عمری که میشد تو خوشی بگذره تو استرس و اضطراب و... میگذره. 

دادگاه باید دلیلی برای طلاق داشته باشی که حکم بدن.من هیچ دلیل محکمه پسندی ندارم وفقط الکی بایدبیام و ...

همین بچه دار نشدن خودش مشکله دیگه....

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
دعا میکنم هرچی صلاح تو و همسرته بشه💙یکم تاپیکاتو بالا پایین کردم مشخصه دوسش داشتی کاش هردو اگر هنوز ...

ممنون گلم.انشاالله هرچی خیره .برام دعاکن

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

خالت خوبه؟؟؟؟خدا شفا بده....خودت نسخه لازمی....برای کسی نسخه نپیچ

😏😏😏😏😏همینا همه مردارو هاررررر کردن.من برای نازایی جفتمون ضعیف بودیم مخصوصا همسرم.چ روزایی که طلافروختم که داروبخریم درمان کنیم وجفتمون غصه نخوریم.حتی همسرم همیشهههه ممنونم بود.الان برام پیشنهاد صیغه میده این خانم😏😏😏😏یعنی اگه مرد مشکل داشته باشه باید زن هم بره باکسی دیگه یا فقط هوودرمانی مخصوص زن جماعته.انقدرررررحرصم گرفت که اگه خودم کنترل نکنم ممکنه تاپیک وکاربریم بترکونم وخلاصهههه حرفای جالبی زده نشه.خیلی کنترل کردم که چیزی به اون خانم نگم😡😡😡

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون