2777
2789

نه هنری دارم نه چیزی، نه ساز بلدم، نه خوش میگذرونم ، نه پول دارم، نه کار با کامپیوتر بلدم، نه رشته مورد علاقمو رفتم ،نه زبانم خوبه، نه استایل مورد علاقمو دارم ، نه ورزش میکنم، نه اندامم خوبه، نه قدم خوبه، نه خانوادم خوبن، استرس شدیدم  از صبح  تا شب دارم، نه درسم خوبه، نه سلامتی واسم مونده، کمردرد دارم گردن درد دارم زانو درد دارم، همش هم تو محدودیتم، افسردگی دارم، خیالبافی شدید دارم، دستم گاهی از استرس میلرزه و تپش قلب میگیرم.... اخلاقمو دیگه دوس ندارم،  هیچ دوستیم تو مدرسه ندارم... 

و این وضعیت هیچوقت درست نمیشه؛ چون والدین گرامی نمیزارن

درضمن الانم برای اینا خیلی خیلی دیره... من خیلی وقته واسه چیزی خوشحال نشدم... خیلی وقته مردم شاید بیای بگی تقصیر خودته و فلان. ولی من هیچوقت نخواستم این باشم ،‌بخاطر بقیه نتونستم به ارزوهام و چیزی برسم... تمام‌ منو گرفتن و هرروزم مسخرم میکنن و حتی گردنم نمیگیرن...

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند✨️🍁

خودت ب داد خودت برس 

اونا هرگز اشتباهاتشونو قبول نمیکنن 

خودت ب فکر خودت باش 

درس خوندن و ورزش کردن و لاغر کردن و زبان خوندن دست خودته

ني ني سايت رو دوست دارم برای من درس زندگی بود چقدر چیز یاد گرفتم ازتون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و نه طرز تفکر خوبی داری

من نذر کردم خیلی ها رو خیاط کنم آدرس امضامه  اینستاگرام @nargesi.mosavi آموزش خیاطی رو از پایه جزء به جزء دارم یاد میدم بدون هیچ دستمزدی ،   هیچ جا این دوره رو از صفر رایگان آموزش نمیده ، اومدی پیجم لایک کن کامنت بزار تا انرژی بگیرم 🌹♥️

بیشتر ببینید
خودت ب داد خودت برس اونا هرگز اشتباهاتشونو قبول نمیکنن خودت ب فکر خودت باش درس خوندن و ورزش کردن و ل ...

نمیتونم ورزش کنم چون نمیخوام برم تو پذیرایی

بعدشم من دیگه واقعا خستم... از تحقیراشون خستم از محدودیتاشون خستم از توهیناشون و مسخره کردناشون خستم..

دیگ واقعا نمیتونم ادامه بدم...

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند✨️🍁

عزیزم تو که قرار نیست تا ابد با خانوادت باشی ازدواج میکنی میری تا اون موقع روح و روانت و داغون میکنی اینجوری روزی چند ساعت برای ورزش و پیاده روی برو بیرون اگر اجازه میدن حتما یه کار نیمه وقت مناسب پیدا کن حالت که بهتر بشه درست و میخونی رشتت و دوست نداری مهم نیست برای دانشگاه هر چی دوست داری انتخاب کن 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

ساز یاد گرفتن و خوشگذرونیای انچنانی مال کسیه که فوق پولداره خودتو با بلاگرای دوزاری مقایسه نکن 

وقتی خودت باخودت انقدر بدی چه توقع میشه از بقیه داشت

ازتو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران/رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران/ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی/تو بمان و دگران وای به حال دگران(شهریار) ***  عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

بیشتر ببینید
عزیزم تو که قرار نیست تا ابد با خانوادت باشی ازدواج میکنی میری تا اون موقع روح و روانت و داغون میکنی ...

اجازه ی بیرون رفتنو حتی سر کوچه و یا پارکینگم ندارم

حتی نمیزاره با مادرم برم.

سرکارم نمیتونم برم

دانشگاهم ک فکر کنم نزارن برم شهر دیگه...😂💔

عه تو منی . فقط خانوادم خوبن و تازگی ورزش میکنم . زانو دردم دارم . تو ویژگی خوبت سن کمته که من بدبخت سنمم رفته بالا تو میتونی شروع کنی از نو بسازی ولی من چی تنبلی نکن فردا روز پشیمون میشی 

ولی درعوضش تو‌یه چیزی داری که منه نوعی ندارمش و هزاران افسوس فقط همینو خدا باز بهم بده قطعا ادم موفقی خواهم شد(جوونی هنوز ۱۷سالته و اول راهی وقتشو داری)

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
برو ی کلاسی چیزی ثبت نام کن،چیزی ک علاقه داری

نمیزارن برم کلاسی...

حتی اجیمم زانوش اسیب دیده باید میرف پیلاتس اینا نمیزارن