2777
2789
عنوان

هیچ چیز مثبتی تو خودم نمیبینم من خیلی گوهم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 34 پست
ساز یاد گرفتن و خوشگذرونیای انچنانی مال کسیه که فوق پولداره خودتو با بلاگرای دوزاری مقایسه نکن وقتی ...

من خوشگذرونی پوچم ندارم

در ضمن من به ساز واقعا علاقه دارم ولی بخاطر خانوادم نتونستم یادش بگیرم...

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند✨️🍁

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیزارن برم کلاسی...حتی اجیمم زانوش اسیب دیده باید میرف پیلاتس اینا نمیزارن

اگه بتونی آنلاین با گوشی هم آموزش ببینی خوبه ولی دست نکش از خواسته هات

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
اجازه ی بیرون رفتنو حتی سر کوچه و یا پارکینگم ندارمحتی نمیزاره با مادرم برم.سرکارم نمیتونم برمدانشگا ...

یعنی چی ! چرا نمیذاره؟ چیزی پیش اومده؟ با کسی دوست بودی متوجه شدن؟ 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

توهین و تحقیر برای چی؟ مثلا چی میگن؟

منی ک حتی سرکوچه هم یا پارکینگم تنها بدون اونا نمیرم یهو میاد میگه ولگرد

یا میگه که دختر خوب نیس پسر خوبه و اینا. قدیمیا خوب میکردن دخترارو میکشتن و اینا...

یا میاد میگه چرا در اتاقو بستی داری با کی چت میکنی و ایناااا

درحدی ک دیگه صدا پاش میاد استرس میگیرم و حالم بد میشه

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند✨️🍁

منی ک حتی سرکوچه هم یا پارکینگم تنها بدون اونا نمیرم یهو میاد میگه ولگردیا میگه که دختر خوب نیس پسر ...

وای بمیرم واست از من بدتری که

سیع کن تحمل کنی خودتو ازییت نکن میگذره همه چی 

یعنی چی ! چرا نمیذاره؟ چیزی پیش اومده؟ با کسی دوست بودی متوجه شدن؟

نه من هیچوقت تاحالا رل یا جنس مخالف  نداشتم.

الکی میگه بیرون نا امنه و اینا

من فقط اینستا دارم چون نمیزارن داشته باشم ک اون وقتی میاد یهو در میام از اینستا و شک میکنه.

ولی ب مادرم خیلی شک داره😂💔

۷۵ درصدشون قابل حله

عجب...

منی ک حتی سرکوچه هم یا پارکینگم تنها بدون اونا نمیرم یهو میاد میگه ولگردیا میگه که دختر خوب نیس پسر ...

پس مشکل روانی داره ، با یه مشاور انلاین صحبت کن ببین چیکار میشه کرد نی نی سایت هم داره ، ان شاءالله مشکلت حل بشه فقط خودت و نباز شرایط همیشه یه جور نمی مونه 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

با مادرت صحبت کن ببرینش پیش روانپزشک

نمیشه نمیره.

حتی بیرونم نمیره

و اینکه تمام خرج خونه هم با مادرمه اون خرجی نمیکنه واسه  من یا خونه.

عجب...

واقعا میگم 

منم هم سن تو ام ،،، میدونم که میشه حلشون کرد

درس رو حتی اگه رشته تحصیلیت رو دوست نداری ، به درآمدش فکر کن و بخووون بکوب 

بعد که به درآمد رسیدی 

کلی از این مشکلاتی که گفتی حل میشه 

الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟