2777
2789
عنوان

شوهری که دادخواست طلاق میدهههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 77 پست

اگر از حق و حقوقتون بطور کامل  بگذرین حتی اگه حق طلاق هم نداشته باشین میتونین طلاق بگیرین. در ضمن اگر همسرتون درخواست طلاق داده و شما اینو نمیخواین علاوه بر اینکه مهریه تون کامل باید بده حق تنصیف اموال هم دارین شما.

من گذرا نگاهی به یه تاپیکت کردم نمیدونم چی شده و چرا به اینجا رسیده ولی اگه یه ساله خونه پدرت هست ...

می‌دونم اشتباه کردم.خودم خونه رو ول نکردم یهوبرم.قبلش بحث داشتیم.هرچی گفتم من روببرخونه پدرم نیاورددد تا چندروز.آشتی که کردیم بعد اومدیم سربزنیم بعد بحث پیامی بازشدن گفتم برنمی‌گردم وطلاق می‌خوام.خیلی گفتن نکن ومیام دنبالت و...اشتباه کردم ونذاشتم اونم لج کردودیگه نیومد وگفت ۱۰سال هم بمونی طلاق نمیدم شکایت و....هم محاله.حالا ببین.بعدم چندماااااه بی خبری ومنم هرچی گفتم توافقی طلاق بگیریم و مهریه نمی‌خوام و....نیومد.مجبورشدم به پیشنهاد وکیل و...مهریه اجرا بذارم اما فایده نداشت وبازم نه طلاق میده نه دنبالم اومده.گیرررررکردمممممم.حتی نمیاد حضوری حرف بزنیم.

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جسارتا مردی که اقدام نکنه مرد زندگی نیست میخواد مهریه نده چون اگر اقدام کنه باید مهریه بده پس منتظره ...

افرین با این کاملا موافقم. با اینکه تاپیک ها رو نخوندم ولی اینجور مردی منتظره ببینه زن کی خسته میشع یا خودش بره دادخواست بده یا بگه بیا توافقی 

جسارتا مردی که اقدام نکنه مرد زندگی نیست میخواد مهریه نده چون اگر اقدام کنه باید مهریه بده پس منتظره ...

گلم خیلی اوایل تلاش کردخودم بچگی کردم وطلاق طلاق کردم.اونم لج کردودیگه موندم بی هیچ.برای مهریه هم گفته میدم و...اما طلاق نمیدم

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

استارتر برو مهریه تو اجرا بذار بعد که مراحلش تموم شد قبل از اون توقیف اموال و ... در ازای طلاق مهرتو ...

خیلی وقته مهریه اجراگذاشتم.بازم طلاق بده نیست

اگه خودشون مایل نیستن یا امروز و فردا میکنن احتمالا دلشون رضا نیست و امید دارن که اوضاع بهتر بشه، اگ ...

احتمالا همینه وراضی نیست.ممنون 

والا از زندگی نزدیک اسی که با خبر نیستم و گفتم حدسیات خودم هم هست ولی بودن مردانی که دیدم و شنیدم ب ...

همسرم لجبازه.حدستون درسته.میگه من باهات چکارکردم که هی قهر کردی وطلاق خواستی.طلاق نمیدم مهریه و نفقه هم میدم.

سلام عزیزم، خیلی وقت بود ندیده بودمتون، گم کرده بودمتون، خلاصه خیلی برات ناراحتم، عحشب شوهز لجبازی، ...

سلام گلم.ببخش ناراحتت کردم.آره لجبازه.اما خودش بیشترازمن این وسط داغون شده.اما عمدا لج میکنه

همین بچه دار نشدن خودش مشکله دیگه....

مشکل جفتمون تقریباً برطرف شده.

اینایی نوشتن خدمات قضایی چرته همشباید بره کافی نت اول برای مشاوره ثبت نام کنه که کاملاااا الزامی هست ...

حتی طلاق توافقی هم باشه؟اجباریه؟اگه وکالت طلاق بگیرم هم بازم باید همین راه روبرم؟

اگر از حق و حقوقتون بطور کامل بگذرین حتی اگه حق طلاق هم نداشته باشین میتونین طلاق بگیرین. در ضمن اگ ...

میرم پرس وجو میکنم.ممنون از راهنماییتون 

افرین با این کاملا موافقم. با اینکه تاپیک ها رو نخوندم ولی اینجور مردی منتظره ببینه زن کی خسته میشع ...

خب من همونننننن اول چندماههههه گفتم توافقی وبی هیچچچ بیاطلاق بگیریم نیومدددد.دادخواست و....هم نداده ونمیده.حتی الآنم توافقی نمیاد وبه همه گفتم بیاد طلاق بگیریم.لجججج کرده نمیاااااااد.میگه مهریه و نفقه و..‌میدم اما طلاق نمیدم.

یکساله نیومده دنبالت اصلا؟

چندبار اوایل خواست بیاد.من گفتم نه طلاق می‌خوام.هرکسی هم واسطه کرد بازم قبول نکردم.اونم دیگه خودش نیومده.

خوشبحالت چه شوهر عاشقی دارم چقد حسرت خوردم برات قدر زندگیتو شوهرتو بدون همچین شوهری پیدا نمیشه 

اصرار بر طلاق نکن طلاق گرفتی چه کلی به سدت میخای بزنی اولا همچین شوهری نسیبت نمیشه ثانیا افسردگی استرسش ۱۰۰ هس 

قشنگ وسایلتو بردار برو تو خونت اگه کلید داری دیگم از این لجبازیا نکن خودتو از چشم ننداز