2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 22163 بازدید | 524 پست
وکالت طلاق باید واو به واوش ی وکیل تنظیم کنه ی اشتباه کوچیک ممکنه کاری کنه مهریه ت بره طلاقت ندن

ممنون.پس حتما میرم میپرسم.

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو با شوهرت توافق نکردی بلند نشی سر خود بری دفتر اسناد رسمی مهریه رو ببخشی ! بااااید با توافق باشه . ...

میرم میپرسم حتماااا.برای شوهرم نه نفقه نه مهریه نه هیچ اهرم فشار نبود.بازم پای لجش مونده وهنوز نشسته .نمی‌دونم میخواد چکنه وتاکی😞

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

نفقه اجرا بذاری شش ماه پزداخت نکنه میتونی غیابی جدا بشی

این کارو کردم.پرداخت می‌کنه.حکم نمیدن

خواهر من سر دفتر اسناد رسمیه . کسی بلده تگش کنه بیاد جواب بده . کاربری @ارغوان ۴۰۳

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
درک نمیکنم که چرا همچین مسئله مهمی را اینجا مطرح میکنید! فقط وکیل بگیرید. نیازی هم به بخشش مهریه نیس ...

وکیل هم گفت نفقه و مهریه اجرابذار تاطلاق بده.اما بازم فایده نداشت وهنوزم طلاق نمی‌ده وتوافق نمیکنه

سلام باید دفتر ثبت اسناد رسمی برید وکالت طلاق رو هم حتما باید یه وکالت قوی بگیرید کلمه به کلمه اش مه ...

ممنون از راهنماییتون.چشم حتما میرم میپرسم

حیفه عزیزم زندگیت رو به گفته خودت با لج و لجبازی  و قهر به هم بزنی ‌. باور کن همسر تو آرزوی نصف خانم های این سایته اینکه خیانت نمی کنه مهربانه و مهم تر از همه دوستت داره.

گور بابای دخالت و حرف مردم یه فرصت دیگه به خودت و زندگیت بده حیفه خرابش نکن . باور کن بعد از طلاق خبری نیست . 

حیفه حیفه 

دخترمن توخونه ای دارم زندگی میکنم یکم احترام بم نمیزاره شوهرم فهمیدی بااون حرفات دلم خواست جای توبود ...

چی بگم💔💔💔.منم زندگیم خراب شد.پس منم دیگه بی کس وتنهام🖤😞

فرصت بدین عجله دقیقا کار شیطانه

من خیلی صبرکردم فایده نداره .اما بازم کمی صبرمیکنم تاخداچی بخواد