2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 22189 بازدید | 524 پست
وقتی دوستت داره یه فرصت دیگه به هم بدین شاید مشاوره حل کنه مشکلاتتون رو، هنوزم که هنوزه داری خودت لج ...

دوستم نداره دیگه.خودش گفت با کارات قلبم شکستی ومتنفرم ازت😞

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

حیفه عزیزم زندگیت رو به گفته خودت با لج و لجبازی و قهر به هم بزنی ‌. باور کن همسر تو آرزوی نصف خانم ...

😞😞😞😞😞الان اونه که فرصت نمیده.اما طلاق هم نمیده.زندگی هم نمی‌کنیم.موندم این وسط.خیلی اذیتم

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط پیام اونم فقط بحث بی فایده.دادگاه هم کلاااا چندباراومده.اونم نمیاد

پس اصلا برای برگشت تون کاری نکرد ! عدم تمکین نگرفت ؟ 

هر دو چند ساله هستید ؟ 

دادگاه. مشاوره می‌فرسته حتما برید اگر بهش علاقه واقعا ندارید تموم کنید اگر نه دلتون پیشش هستش برید خدا بزرگه درمان بشید 

🕊
اسناد رسمی هردو با کارت ملی شناسنامه سند ازدواج محضر و جاهای دیگه رو دادگاه قبول نمیکنه فقط اسناد رس ...

ممنون

اگربرمن نبودش هیچ میلی چراظرف مرابشکست لیلیاگ دوست نداشت لحظه ای درنگ نمیکردمیمومدازت تنفرنداره دلخو ...

دیگه فکرنکنم.خیلی وقته دوریم ازهم.یکسال بیشتره

الکی میگه،‌ متنفر بود که نفقه نمیداد، راحتم طلاق میداد میرفت سراغ زندگیش

گاهی وقت ها از روی لجبازی اذییت می‌کنن آقایون .  تا خانم یه چیزی هم بذه به آقا بره اما حس ام میگه هر دو همو دوست دارند مخصوصا آقا چون هنوز ام جدا شدن وفاداره یعنی خانم دوست داره ک برگرده 

🕊
پس اصلا برای برگشت تون کاری نکرد ! عدم تمکین نگرفت ؟ هر دو چند ساله هستید ؟ دادگاه. مشاوره می‌فرسته ...

نه تمکین نگرفته.اصلااااااااا هیچچکاری نکرده چ برای طلاق چ آشتی.نمیدونم چرا داره جفتمون زجر میده.مشاوره هم نرفتیم ونمیاد.حتی میگم بیا بریم توافقی تمومش کنیم هیچی نمی‌خوام اما بازم نمیاد.

دیگه فکرنکنم.خیلی وقته دوریم ازهم.یکسال بیشتره

من دو سال و‌یک ماه این وضعیت ام  . خونه سوری گرفت بابت عدم تمکین دو‌سال خونه گرفته . خودمون شریکی خونه خریده بودیم گذاشت رفت الکی گفت انداختم بیرون ایشون رو ‌‌.... که نقشه داشت ‌همسرتون فک نکنم اذییت بخواد کنه 

🕊
الکی میگه،‌ متنفر بود که نفقه نمیداد، راحتم طلاق میداد میرفت سراغ زندگیش

همین دودلم می‌کنه.اما خودش میگه دیگه دوستت ندارم.

گاهی وقت ها از روی لجبازی اذییت می‌کنن آقایون . تا خانم یه چیزی هم بذه به آقا بره اما حس ام میگه هر ...

اره مردی که دوستت نداشته باشه و بخواد اذیت کنه نفقه نمیده به نظرم، آقاهه دلش شکسته باید برن مشاوره رابطه رو ترمیم کنن