2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 22189 بازدید | 524 پست
رفتارش یه جوره.حرفاش اما چیزی نمیگه.اصلاااااا نمیاااااد هیچ جا.داره عصبیم می‌کنه باکاراش

باهاتون تماس میگیره ؟! اصلا همو می‌بینید ب غیر دادگاه ! صحبت دارید !؟ مشاوره رفتید ؟ 

🕊
کاش واضح بگه چیشده ولی پسرانگاراسی روخیلی دوست داره

عشقش به من بی نهایت بود.حتی بیشترازعشق مادربه فرزند.اشتباهههه کردم.نفهمیدم.الکی الکی باقهرولجبازی و....خودم بدبخت کردم.اما چاره ندارم باید طلاق بگیرم 

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرانمیگی چیشده خوب بگوچیکارکردی پسره هنوزدوستداره

دیگه دوستم نداره.الکی الکی هربارقهرولج کردم وهی گفتم طلاق.که گندخوردبه همه چی

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

باهاتون تماس میگیره ؟! اصلا همو می‌بینید ب غیر دادگاه ! صحبت دارید !؟ مشاوره رفتید ؟

فقط پیام اونم فقط بحث بی فایده.دادگاه هم کلاااا چندباراومده.اونم نمیاد

تو با شوهرت توافق نکردی بلند نشی سر خود بری دفتر اسناد رسمی مهریه رو ببخشی ! بااااید با توافق باشه . باید تو سند بنویسی بخشش مهریه در ازای طلاق . برو دوست حسابی با یه وکیل مشورت کن خودتو ب فنا ندی . این مهریه حداقل اهرم فشاره برات 

🖤

ناراحت نمیشی بگم کاش من همچین مردی داشتم توزندگیم خوشبحالت چقدخوشبخت بودی من حتی پیش خودمم اضافم😔

دارم گریه میکنم🖤

سلام باید دفتر ثبت اسناد رسمی برید 

وکالت طلاق رو هم حتما باید یه وکالت قوی بگیرید کلمه به کلمه اش مهمه چون حتی یه کلمه پس و پیش بشه ممکنه نتونید طلاق بگیرید

مثلا باید حتما این عبارات رو داشته باشه "وکالت بلافصل طلاق با قابلیت توکیل به غیر"

به نظرم بهتره قبلش حتما با یه وکیل مشورت کنید

ضمنا حتما حتما قید بشه مهریه در ازای وکالت طلاق بخشیده شده

در حقش خیانت کردی؟

نه گلم.نه من خیانت کردم نه اون.اما فقط سر قهرای بچگونه ولجبازی و... دخالت بقیه زندگیم خراب شد.مشکل حادی نداریم اما دیگه نمیشه باهم باشیم😞

دارم گریه میکنم🖤

دخترمن توخونه ای دارم زندگی میکنم یکم احترام بم نمیزاره شوهرم فهمیدی بااون حرفات دلم خواست جای توبودم گفتم خوشبحالت 😔منم تاالان کلی گریه کردم واسه بی کسیم واسه این ک ی بزرگترندارم 😔