2777
2789

آب نمک غرغره کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خسته شدم این چهارمین باره طی دو سه ماه مریض میشم

بدنت رو تقویت کن به نظر من دارو نخور بذار خودش خوب شه وقتی آدم دارو میخوره بدتر طول می‌کشه و خوب نمیشی. من از پریشب علایمم شروع شد دیشبم حالم خیلی بد بود ولی هیچ نخوردم دیگه امروز بعد ازظهر تقریبا تونستم پاشم. الان هنوز تو بدنم هست ولی یکم انرژی گرفتم. مایعات فراووون بخور. سوپ و آش بخور. تخم مرغ آب پز. بعدم خوب شدی چند روز اسپند دود کن مریضی بره از خونت.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

آب نمک غلیظی غرغره کن بعد هیچی نخور ، مدام غرغره کن 

نشاسته گندم رو با آب مخلوط کن بزار یه جوش بزنه غلیظ شد بخورش ، عسل بریز داخل آب جوشیده گرم با آب لیمو طبیعی 

بخور ، هل دم کن بخور ،لیمو ترش خالی بخور بعد دهنتو آب بکش تا نیم ساعت هیچی نخور، پونه و آویشن دم کن بخور ،شیر گرم با زرد چوبه مخلوط کن بخور ، اگر سرفه داری شیر گرم با دارچین مخلوط کن بخور 

دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه 

آهان شربت دیفن هیدرامین غرغر کن بخور

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊