2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 22231 بازدید | 524 پست
یعنی الان داره مهریه ات رو پرداخت میکنه؟

حکم آخر قبل عیداومد.اما نفقه رو می‌داده.من اصلا نفقه تعلق نمی‌گرفت چون خونه پدرم بودم😩

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

استارتر حتما حتما با یه وکیل خبره مشورت کن اینجا نمیشه راجع به این موضوع اطلاعات گرفت

چشم حتما.ممنون

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاخره حکم طلاقتو غیابی میگیری مگه دست خودشه طلاق نده و دادگاه نیاد و....مملکت دیگه اینقدرم بی قانون ...

خیلی راحت تر ازاین حرفاست.قانون حق طلاق رو به مرد میده.همسرم دادگاه میادمیگه می‌خوامش.نفقه هم میده.چیزی بگم خودمم محکومم.هنوزهیچکدوم دادخواست طلاق ندادیم😞

من سنم کمه و تجربه ای ندارم ولی باتوجه به رفتارشون هنوز دوستت داره بریدپیش مشاور

رفتارش یه جوره.حرفاش اما چیزی نمیگه.اصلاااااا نمیاااااد هیچ جا.داره عصبیم می‌کنه باکاراش

بررسی مجدد بشه طلاق ماله بچه مچه ها نیس

والا خیرسرمون بچه نیستیم.خاک توسرمون.مخصوصا من که الکی الکی زندگیم خراب کردم.اما درست شدنی نیست.مجبورم طلاق بگیرم

اسی خوشبحالت چقددوستداره اخی 😔

انقدرررررر دوستم داشت که نگو.الان این فقططططط نفرتشه.😞😞😞😞😞خودم خراب کردم.الان دوستم نداره دیگه

خودت برو پیش مشاور اون بهت راه حل های خوبی میده

وقتی همه چی خراب شده و دیگه نمیشه باهم باشیم دیگه فایده ندارد😞

قتل کردی مگه دور از جونت

دست کمی ازقتل نداره .باخریت کردن وقهرولجبازی الکی کسی که من رو می‌پرستید روازخودم روندم.خیلی خراب کردم.😭🖤