اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹 خدایا تو شاهدی برای همه چی خودت درست کن 🌱🤍 درخواست دوستی نداریم آقا🙃 بفهم امروز ازهم گسستم. اگر بال و پرشکستم و به پرتگاه غم رسیده گام های من،چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتمو،
دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست میشنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب اومدی اینجوری نگو فردا تموم کن جمعه قلم چی اون یه هفته هم پیشروی و کنکور ۴۰۳
پیشروی نه مرور سریع اشتباه نوشتم
دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست میشنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)
من بهش میگم امیدوارم امسال قبول شی همه تلاشت رو کن که امسال قبول شی پشت موندن خیلی افتضاحه
بهم گفت من قبول میشم امسال اونقدر عمر ندارم دوسال پشت بمونم واسه چی 🙃
اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹 خدایا تو شاهدی برای همه چی خودت درست کن 🌱🤍 درخواست دوستی نداریم آقا🙃 بفهم امروز ازهم گسستم. اگر بال و پرشکستم و به پرتگاه غم رسیده گام های من،چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتمو،
باید قبول بشی یا میمیری یا قبول میشی فقط همین یه راه رو داری
اون دختره هم راست گفت بهم درست میگه دیگه من بهش میگم امیدوارم امسال قبول شی همه تلاشت رو کن که امسال ...
زر زده ارزششو داره من دوازدهمم خودم ولی مشاورم سه سال پشت بوده سال آخر ۵۰۰خرده ای آورده هر موقع میپرسم ارزششو داره میگه اونقدری ارزششو داره که پاش بیوفته ده سال هم میمونم پشت
این حرف عمر رو کسی میزنه که عشق به پزشکی عشق به دندون عشق به علم و دانشگاه نداشته باشه و صرفا برا یه چیز چرت نگاه کنه
خوب اومدی اینجوری نگو فردا تموم کن جمعه قلم چی اون یه هفته هم پیشروی و کنکور ۴۰۳
مرسی عزیزم
دعام کن لطفا 🥺
مشاور کنکور گرفتی؟استرس نداشته باش بابا قبول شی همه چی تموم میشهدوران کنکور خیلی بدهولی خیلییی بخون
اره گرفتم
فقط قبول شم تموم شه واقعا خسته شدم دیگه
زر زده ارزششو داره من دوازدهمم خودم ولی مشاورم سه سال پشت بوده سال آخر ۵۰۰خرده ای آورده هر موقع میپر ...
اره درسته
من خودم نمیتونم رشته ای که دوست ندارم برم
گاهی میگم شاید قسمته که اینجوری دلم اون رشته رو میخواد
امیدوارم موفق بشی ❤️❤️❤️
مرسی عزیزم
به جای این همه درس خوندن برو یه کار و حرفه یاد بگیر مثل ناخن کاری و رزین و این چیزا تا بتونی در آمد داشته باشی و جامعه رو بیشتر بشناسی و حسابی آبدیده بشی واسه زندگی توی این جامعه فقط پول و شغل و شناخت مردم میتونه کمکت کنه تا موفق بشی نه مدرک و دانشگاه - الان دختر من ۸ سالشه داره رزین یاد میگیره تو مدرسه غرفه گرفتم براش جشنواره عیدانه کلی محصول فروخت خیلی هم شاد بود و تازه روش هم باز شده و با همه خیلی خوب برخورد میکنه قبلا یکم خجالتی بود
گلم، تو بیعرضه نیستی، فقط الان استرس داری که مانع از تمرکز و یادگیریت میشه. یادت باشه، همه یه روزهایی استرس داشتن. هنوز وقت داری، به خودت اعتماد کن و آرامش رو حفظ کن. یه نفس عمیق بکش و قدم به قدم جلو برو. تو میتونی، فقط نیاز به یه برنامه منظم و استراحت درست داری. موفق باشی عزیزم!
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!