2777
2789
عنوان

شما باشید میزارین شوهرتون بره دور کاری ترکیه با حقوق خوب ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 108 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه عراق هم رفتن قبلا پلیس اینا نبود قانونی میرن که

ویزای سه ماهه هست که توریستی هست همین الان هم داخل خیابون های استانبول پر پلیس هست بخاطر شغل سیاه و عراق یا ترکیه کاملا متفاوت هست در صورت دستگیری توسط دولت ترکیه بدون داشتن ویزای کاری همسر شما باید جریمه بده و تا چند سالی هم نمیتونه وارد ترکیه بشه 

برا من نه برا اون و داداشاش و زناشون آره ولی قبول نمیکنه میگه اینجا پول نیست

همسرتونم برای رفاه شما این دوری و سختیو به جون میخرند اگه مرد سالم و چشم پاکی هستند نه نیارید و ایشونم معذب و دو دل نکنید 

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است

اگه میدونی وضعیت مالیتون خوبه ،خونه ماشین دارینوتورفاه هستین خب ارزش نداره بره ولی اگه واقعا به پولش واسه پیشرفتتون احتیاج دارین بزاربره ،بخدا من اگه بودم میزاشتم بره خسته شدم ازبی پولی وبخورونمیر

اونجا دو دسته هستن مسلمان و غیر منطقه مسلمان نشین حجاب دارن یا حداقل سرلخت هستن ولی پوشیده لباس میپو ...

نمیدونم دقیقا کجاش میرن ولی خوب بالاخره بعد کار که میرن بیرون دوری بزنن وارد اونجور جاها هم میشن صد درصد دا 

اونم که گفتن راحت تر لباس میپوشن

اونجا دو دسته هستن مسلمان و غیر منطقه مسلمان نشین حجاب دارن یا حداقل سرلخت هستن ولی پوشیده لباس میپو ...

والا تو چند سالی که باهاشون زندگی کردم تا حالا ندیدم پوشیده لباس بپوشن فقط خانم های که حجاب دارن پوشیده لباس میپوشن

اگه میدونی وضعیت مالیتون خوبه ،خونه ماشین دارینوتورفاه هستین خب ارزش نداره بره ولی اگه واقعا به پولش ...

ماشین داریم خونه هم که ی شهرستان کوچیکه دیگس ولی طبقه بالا مادرشه و نمیشه فروختش بخاطر من اومدش این شهر ولی خواهر برادراش هم اینجان ولی بیشتر چون خانواده منم اینجا بودن اینجا خونه و وسیله گرفتیم دوباره خونه اجاره ای اینجا 

ولی قسط داریم طلا اینا هم فروختیم 

والا تو چند سالی که باهاشون زندگی کردم تا حالا ندیدم پوشیده لباس بپوشن فقط خانم های که حجاب دارن پوش ...

مثلا در چه حدن ؟ چاک سینه و اینا 

لب دریا هم که دیگه هیچی 🤧