2777
2789
عنوان

وقتی بچم میگه

676 بازدید | 51 پست

پسرم هفت سال ونیمه اشه میگه خدا صدای منو نمیشنوه هرچی بهش میگم منو خوب کن نمیفهمه ،امشب بی قرار بود میگه به خدا گفتم منو خوب کن کاری نکرد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭من واقعا چیکار کنم چی بخونم که خدا پسرم شفا بده ،دیگه کم آوردم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیستروفی عضلانی دوشن لعنتی داره 😭😭😭امشب درد دلشت حالش خیلی اوکی نبود

بخشید یعنی چی

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بیشتر ببینید

الهی بگردم عزیزم💔💔

خدایا تورو امام حسینت قسم میدم، به دل پاک این بچه نظر کن شفاشو بده🙏🙏

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

الهی بگردم عزیزم💔💔خدایا تورو امام حسینت قسم میدم، به دل پاک این بچه نظر کن شفاشو بده🙏🙏

انشاالله  انشاالله  دیگه دارم دیونه میشم براش از سر شب که اینو گفته من دارم اشک میریزم تنها هم هستم شوهرم نیست