2777
2789
عنوان

وقتی بچم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 51 پست
دیستروفی عضلانی دوشن لعنتی داره 😭😭😭امشب درد دلشت حالش خیلی اوکی نبود

عزیزم انشالله هرچی زودتر پسر گلت خوب بشه،خدا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکنه،برا خوب شدن گل پسرت روزی یدونه ایه الکرسی تا ۴۰ روز میخونم تنها کاریه که از دستم بر میاد😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انشاالله انشاالله دیگه دارم دیونه میشم براش از سر شب که اینو گفته من دارم اشک میریزم تنها هم هستم ...

بخدا همیشه به یاد تو و پسرت هستم عزیزم. امیدوارم خدا ناله های دل شکستت و بشنوه و نظر کنه به بچت. خیلی ناراحتم براش...چون خودم مادرم، میفهمم چی میکشی😭😭🫂🫂

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

عزیزم انشالله هرچی زودتر پسر گلت خوب بشه،خدا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکنه،برا خوب شدن گل پسرت ...

خدا خیرت بده. چقدر خوش قلبی💝

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

خدایا بیار اون روز بیام بهتون بگم پسرم خدا شفا داده دیگه درد نداره دیگه با گریه نمیره کاردرمانی، دیگه میتونه بدو ،میتونه بپره ، میتونه زنده بمونه ،میتونه زندگی کنه ، میتونه بخونه ،میتونه بنویسه بیام بهتون بگم ببینید خدا برام معجزه کرد 

منم ی جور دیگه میکشم🥺دختر منم تو خونه درس خوند هنوز امتحان نداده بره کلاس بالاتر 

انقد خود خوری میکنم ک نگو 

نمی‌دونم چکارش کنم

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

خدایا بیار اون روز بیام بهتون بگم پسرم خدا شفا داده دیگه درد نداره دیگه با گریه نمیره کاردرمانی، دیگ ...

آخ الهی که اون روز نزدیک باشه قربونت برم😭😭🫂🫂

عزیزم انشالله هرچی زودتر پسر گلت خوب بشه،خدا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکنه،برا خوب شدن گل پسرت ...

ممنون عزیزم، خدا نگهدار عزیزانت باشه ،اسم قشنگش آرشام هست خیلی دوست دارم که براش دعا میکنی  انشالله خیر برکت بباره به زندگیت 🩵

خدایا بیار اون روز بیام بهتون بگم پسرم خدا شفا داده دیگه درد نداره دیگه با گریه نمیره کاردرمانی، دیگ ...

الهی آمین برای تک‌تک ارزوهات 

خدایا نگاه ویژه ای بهش داشته باش

به خاطر پاکی پسرش💕💕💕