2777
2789

هر ماه یا دو ماه یکبار میتونن بیرون و اینا هم برن بعد ساعت کاری پیمان کاری و اینا هست نمیدونم خانومم هست اونجا یا نه 

بچه اینا هم ندارم خونمون پیش خانوادمه 

قبلا عراق می‌رفت الان احتمال خیلی زیاد برن اینبار ترکیه ولی با حقوق 100/150 حدودا هر ماه 

بهش اعتماد دارم ولی به هیچ کس نباید اعتماد صد درصدی داشت با براردراش و دو سه تا فامیل دیگه که اونا هم زن و بچه دارن میرن اه اصلا راضی نیستم ولی میگه اونجا پولش خوبه زنای بقیه مشکلی ندارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه همه چیز ب پوله خب چی ازین زن گرفتنشون

نمیدونم بخدا اه منم همینو میگم مثلا به جاریم زنگ زدم میگه چه اشکالی داره میرن پول بیارن ولی من اصلا دلم نمیخواد اینجا هم قسط داریم کلی 

اگ فقط پول براتون مهمه بره .

اگه نه که چه لزومی داره بره مگه همه چی پوله.

دوری از هم و هزار تا چیز دیگه داره .

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎

۶ ماه بره بد نیست

یه پول خوبی دستتون میاد.چون با فامیلهاش میره فکر نکنم دست به کار بدی بزنه. نمیدونم شایدم اونا پایه باشن باهم برن قلیون و‌کاباره و...

ولی خب زحمت کشه که حاضره بره جای دور کار کنه دو لقمه نون حلال بیاره

اگ فقط پول براتون مهمه بره .اگه نه که چه لزومی داره بره مگه همه چی پوله.دوری از هم و هزار تا چیز دیگ ...

برا من نه برا اون و داداشاش و زناشون آره 

ولی قبول نمیکنه میگه اینجا پول نیست 

خب اگه دستتون خالیه یه مدت دندون سر جیگر بزار قسط!هارو پرداخت کنید بعدش دیگه نزار بره تنهایی خیلی سختهدشوهر منم دورکاره با یه نوزاد و یه بچه کلاس اولی همیشه تنهام واقعا کم آوردم 

۶ ماه بره بد نیستیه پول خوبی دستتون میاد.چون با فامیلهاش میره فکر نکنم دست به کار بدی بزنه. نمیدونم ...

کاباره اینا که نمیرن ولی دیگه کنار دریایی خیابونی بازار و اینا میرن مدتشم مشخص نیست اصن 

برا من نه برا اون و داداشاش و زناشون آره ولی قبول نمیکنه میگه اینجا پول نیست

اگه قبول نمیکنه ک راهی نیس نظرت براش مهم نیس چه میشه کرد 🥲

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎