2777
2789
عنوان

ازدواج می کنید با پسری که مذهبیه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3690 بازدید | 136 پست

اصلنم درست نمیشه خوشم نمیاد از اینجور مردا

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

[QUOTE=377515067]بببشخیدا  ولی میتونی تضمین کنی شوهرت هیچ وقت با هیچ نامحرمی شوخی نکنه ؟؟

وقتی دارم از قبل اخلاقشو میبینم ک با منشی لاس میزنه 

قرار نیست زن بگیره ک عوض شه!!!

وقتی با همچین شخصی ازدواج کنم صد درصد بازم همین کاراشو انجام میده 

شوخی کردن  با هول بودن فرق داره

وقتی ب کسی دست بزنم یعنی دارمقشنگ نشون میدم من هولم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرم کسی که از دین فقط نماز و روزه داره مذهبی محسوب نمیشه. این که با خانوما‌ راحت بگو بخند داره هم فکر نمیکنم درست بشه چون چارچوب دینش این اجازه رو بهش نمیده و  با این حال این کارو میکنه پس احتمالا تو ازدواجم درست نمیشه. و لمس کردنو متوجه نشدم کلا راحته یا به واسطه ی شغلش فقط این کارو میکنه

این توصیفی که شما کردی  برای یک مذهبی واقعی نیست

ایشون به خاطر کارش و اخورش و روابطی که شاید داره و شما ازش بی خبری فقط ظاهرو حفظ کرده 

و مطمئن باش که مذهبی نیست

مذهب اختلاط و صحبت غیر ضرور طبق تعریفی که شما کردی و لمس جنس مخالف رو همه جا مضموم شمرده و توصیه کرده به پرهیزه ازش و عدم توجیه تراشی برای انجامش و مذهبی واقعی اینارو میدونه و رعایت میکنه

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید

۱. این مذهبی نیست 

۲. باید بتونی کنار بیای اگر تنها نکته منفی بارزش اینه

۳. معلوم نبست زن بگیره درست شه

۴. وقتی میگی حالت بد میشه نمیتونی کنار بیای

و در نهایت شوهر دکتر و مهتدس و... در کنار ذات درست معقول تره

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید